Superslow er en ny firerbande fra Bergen som gir deg rett-i-trynet garage-rock inspirert av regnbuer, tegneserier, kalde dusjer og feilgrep i 20-årene. Med musikere fra prosjekter som Hedda Mae, Michelle Ullestad, Kryptograf og Kosmodome er det ingen tvil om at live-showet deres leverer. Vi intervjuer bandet i forbindelse med deres kommende Vill Vill Vest opptreden kommende lørdag.

Heisann gutter! Hvordan står det til? Hva driver dere med om dagen?

- Det står bra til! Vi styrer på for å få ting klart til lørdagen. Det er generelt ganske travle tider hvor samtlige i bandet er ute og spiller konserter med andre artister, men vi får heldigvis tid til å øve litt innimellom også. Også slipper vi singel på fredag.

For de som ikke kjenner så godt til dere ennå, vil dere starte med å fortelle litt om dere selv?

- Først og fremst er vi 4 gode venner som har funnet sammen gjennom en felles kjærlighet for fuzz-pedaler og fengende pop-refrenger. Alle i bandet er travle musikere i andre prosjekter (Michelle Ullestad, Kryptograf, Dobbeltgjenger, Hedda Mae, Vivillain og Kosmodome for å nevne noen), men i 2020 forente vi krefter og dannet Superslow. 

Hva/hvem inspirerer dere?

- Kalde dusjer og tapt kjærlighet. Musikalsk inspireres vi av alle kule band som prøver å dra rockesjangeren i nye friske retninger.

Hva kan man forvente til deres opptreden på VVV?

- Til å avslutte lørdagen på teglverket har vi satt sammen et heidundrende show, om det er lov å si det selv. Vi har med oss dyktige folk på både lys og lyd og vi kommer til å gi alt for blir en høy energisk, intens og herlig halvtime. Og så ryktes det at Magnus har kjøpt nytt outfit for anledningen.

Til slutt; hvilke artister anbefaler dere å sjekke ut på VVV?

- Vanskelig å plukke ut noen når programmet er så stappfullt av fete artister! Men, vi anbefaler jo alltid vår uoffisielle rival Synne Sørgjerd. I tillegg elsker vi alle band med Super i navnet, så vi anbefaler alle å sjekke ut Superspreder på Kulturhuset, man rekker bort dit rett etter å ha sett oss på teglverket.

Share this post