Hei sjøbadet! Hvordan står det til? Hva driver dere med om dagen?

Hallao! Kan ikke si noe annet enn at det står veldig bra til. Denne uken er vi (endelig) samlet alle fire i Bergen, og bader og mingler på festival. Mat uke!

For de som ikke kjenner så godt til dere ennå, vil dere starte med å

fortelle litt om dere selv?

Ja, vi er jo en gruppe på 4 stykker fra Nordnes i Bergen, som lager litt flørtete poprap-musikk med en del indie-inspirerte innslag. Noen kaller oss et boyband, noen en rapgruppe, og det er jo bare fett! Alt i alt lager vi musikk som har mye energi, og så prøver vi å være litt morsomme med tekstskrivingen. 

Hva/hvem inspirer dere?

Tekstene er som oftest ganske lettbeinte og tar opp litt typiske hverdagsting, men vi beveger oss vel i en sfære som handler om kjærlighet og det vi gjerne opplever etter midnatt på en fuktig kveld. Når det gjelder musikk, blir vi inspirert av mye forskjellig, og er fire karer med veldig ulike smaker og referanser. Vi prøver alltid å møtes et sted på midten mellom dem når vi lager låter, men alle har alltid vært glad i for eksempel Hester V75, Verdensrommet, og generell musikk fra Bergen.

Hva kan vi forvente fra deres opptreden på årets VVV?

Dere kan forvente badestemning, mye gladsøt energi, fete visuals og kule låter. Vi spiller litt nytt, og en del ting som er ute. Målet er jo å få disse bransjefolkene til å trekke litt på smilebåndet og få hoftene i aksjon. Vi har øvd mye og brukt tid på å sette sammen settet, så vi gleder oss veldig til å vise det. Også er det jo til og med i Bergen, så det blir ekstra stas å spille på hjemmebane. Kom og bad med oss!

Til slutt; hvilke artister anbefaler dere å sjekke ut på VVV?

Åpenbart bør man jo se Sjøbadet på Kulturhuset kl 22 på fredagen! Men det er mye annet snadder på line-upen vi gleder oss til. På torsdagen så vi blant annet Pachinko og Charlie Skien, som var grovt. Også vil vi anbefale blant annet Synne Sørgjerd, Lekende Lett og Angelo Reira. 

Share this post