Tenk deg at det er femten minutter til konserten din starter, det har vært strålende vær hele dagen, men så kommer det et par regndrypp. Du tenker at det gir seg og fortsetter å fokusere på konserten som straks starter. Så åpner himmelen seg fullstendig. Det er ikke bare pøsregn, men hagl også. Sånn var det før konserten til Wonder The Boy da han skulle spille på P3-scenen under årets Slottsfjell. Heldigvis spilte Wonder The Boy som om ingenting hadde skjedd.

Tekst: Ida Halvorsen

Slottsfjell
P3-scenen
12. juli 2017

16 åringen fra Trondheim viste at verken vær eller antall publikummere stopper han fra å servere oss en energisk og knallgod konsertopplevelse. Konserten startet med vidunderguttens seneste utgivelse «That’s Just The Truth», og med sin trofaste DJ Mano ved sin side, gjennomførte han konserten med en selvsikkerhet og utstråling andre 16-åringer bare kan drømme om.
Og det var denne selvsikkerheten som gjorde at samtlige av Rubato sine utsendte på Slottsfjell syntes at konserten hans var meget imponerende.

En drøy regnskur hadde sørget for at det ikke var så mange oppmøtte som det antagelig hadde vært om bakken hadde vært tørr. Folk flyktet fra fjellet, men trønderen spilte som om P3-scenen var full, og det var deilig å se på.

Wonder The Boy serverte oss deilig hip hop, og virket avslappet og rolig på scenen. Det så ut som han koste seg, og det var tydelig at han hadde latt en eventuell nervøsitet ligge igjen backstage. Sjeldent har jeg sett en 16-åring eie scenen så mye som Wonder gjorde på åpningskvelden av festivalen.

Praten med de oppmøtte, selvsikkerheten og lekenheten gjorde at det virket som han var langt fra en nybegynner. Det er liten tvil om at han har en lys fremtid i møte, og det er bare snakk om tid før rapperen tar over Kastellscenen med enda mer selvsikkerhet og et enda større show.

Tidligere i år har den unge trønderen spilt på flere festivaler, blant annet bransjefestivalen Trondheim Calling og by:Larm, og torsdags kveld viste Wonder The Boy oss hvorfor han også ble booket til årets Slottsfjell!

Terningkast 5!

Sjekk ut bildeserie fra konserten her. Foto: Jørgen Berntson Aase

Vi gleder oss til å se og høre mer fra denne karen!