På fredag presenterer Toothfairy to av sine aller hotteste artister på selveste Musikkflekken i Sandvika.
Carl Louis bemerket seg tidlig i elektronika-duoen CLMD, men etter splittelsen for litt over ett år siden, har han jobbet med eget materiale. 25. september slapp han sitt debut mini-album, «Telescope».

Da Carl valgte å distansere seg fra CLMD i 2014, uttalte han at han ønsket å ha en roligere «vibbe», hvor musikken skulle reflektere hvem han er som person. Dette har kommet tydelig frem i blant annet låtene «Telescope» og «Apogee». Det er liten tvil om at det har blitt gjort store endringer i musikken, og at han har klart å distansere seg elektronika-duoens tidligere sound.

ARY har på kort tid gjort seg bemerket på den norske musikkscenen, med sin unike stemme. I september ble ARY, som kun har laget musikk i ett år, valgt ut til å representere P3 under det største bransjetreffet i Europa, Eurosonic Noorderslag i Nederland i januar. Hun har skrevet på Facebook at hun lover å presentere flere nye låter på fredag, så det er bare å glede seg.

Så til spørsmålet; hvordan skal DU få sett disse på fredag? Vi har to billetter som kan bli dine. Det eneste du trenger å gjøre er å like Rubato.no sin Facebook-status. Link finner du her!
Vinneren kåres på fredag. Lykke til!