16. februar skal Pasha spille dobbelkonsert på Parkteatret og vi har to billetter som kan bli dine! Alt du trenger å gjøre for å vinne billetter er å tagge en venn i kommentarfeltet – enten på Facebook eller Instagram! EASY? Lykke til! ? ?

INFO OM KONSERTEN


 

PASHA

2017 har vært et uvirkelig år for Pasha. Fra Oslos undergrunn har den 90-tallsinspirerte og karismatiske rapperen fra Rykkinn blitt omtalt i verdens største musikkmedier som en tikkende bombe, kun måneder unna å eksplodere som internasjonal allemannseie. Etter at mediegiganten NME gikk ut med Pasha-profetien har alt gått på skinner.

Pasha startet året med å levere eksplosive show på Trondheim Calling, by:Larm og X-GAMES. Anmelderne og publikum kunne ikke være mer samstemte i deres unisone hyllest av Rykkin-prinsen der Pasha høstet toppkarakterer fra blant andre 730.no, Musikknyheter, Melk & Honning, Gaffa og Rubato. Med nye slipp som «Prettyboi Bounce» har hip hop-ikonet også hatt en overveldende tilstedeværelse i nasjonal radio, med blant annet back-to-back rotasjon hos NRK P3 og MP3.

Etter festivalopptredener på blant annet Slottsfjell, Skral og Mablis, er det ingen tvil om at Pasha er en artist som skaper fest uansett hvor han befinner seg. Pasha skal erobre verden med ny musikk, en ikonisk afro og sjarm – bli med å feire på Parkteatret!

WONDER THE BOY

Trondheimsbaserte Wonder The Boy har skapt kraftige bølger siden han ga ut debut-EPen «Wonderland» sommeren 2016. Siden har han gitt ut flere singler og spilt på blant annet Slottsfjell, by:larm og Trondheim Calling. Wonder The Boy slapp nylig singelen «Babygirl» – en sårbar låt fra 16-åringen, som kombinerer hans unike rapflow, enestående meloditeft og catchy hook som bare han kan.

SAFARIO

17 år gamle Kacper Tratkowski aka. Safario fra Holmestrand/Oslo produserer, mikser og mastrer sin egen musikk helt selv på en skole-PC, selv om han begynte å lage musikk for bare to år siden. Han fortsetter å imponere med energifylte konserter etter en lang sommer med mange minnerike konsertkvelder. Etter å ha varmet opp for Arif og Unge Ferrari på Oslo Spektrum med den nye gladlåta «Feeling Good!», har Safario fått en stor buzz både i Norge og i utlandet, som fortsetter å stige og spre glede rundt i verden!