VINN BILLETTER TIL Arif & Unge Ferrari i Oslo Spektrum!

1. desember inntrer to av landets ledende hiphop og R&B-artister Oslo Spektrum, for å sette en ny milepæl innen norsk hip hop-historie!
Vi har fått tak i to billetter til konserten, som du og en venn kan stikke av med. Har du lyst til å vinne?

Alt du trenger å gjøre er å gjøre få følge denne linken til vår Facebook-side.
Der skal du gjøre følgende:
Gjette hvilken sang fra Arif vi skal frem til utifra disse emojiene: ???
+
skrive navnet på vennen din i kommentarfeltet, så er du og vennen din med i trekningen! ??

Lykke til!


Karrierene til to av landets ledende hiphop og R&B-artister har hittil vært i en oppadgående kurve, og ingenting tyder på at trenden skal snu. I kjølvannet av Unge Ferrari sin publikumsrekordskonsert på Øyafestivalen og Arif sin herlige «Alene» har vennene bestemt seg for å legge ut på Skandinavia-turné sammen. Turneen avsluttes med en ellevill fest i Oslo Spektrum den 1. desember!

”Da vi annonserte turnédatoene forrige uke, ble Trondheimkonserten utsolgt på 7 (!) minutter. Det understreker at det er helt riktig at Arif & Unge Ferrari tar steget til ”The Big Leauges” og Oslo Spektrum. Det man har sett av bandet tidligere er bare en brøkdel av hva man kommer til å oppleve i Oslo Spektrum. Disse gutta har et utappet potensiale og dette blir den ene tingen du ikke vil gå glipp av i vinter. ” – Peer Osmundsvaag, ansvarlig arrangør Atomic Soul AS

UNGE FERRARI
Stig Haugen, alter ego Unge Ferrari slo ned som en bombe med debutalbumet «Til Mine Venner» i 2015, og fikk en horde med femmer-anmeldelser fra bl.a. Dagbladet, P3 og Gaffa. Albumet ble beskrevet som ukomplisert, men catchy, imponerende, ektefølt og sterkt, og han ble nominert til både Spellemannspris og P3 Gull. Singelen «Lianer» har med tiden vist seg å være en udødelig hit, og folk på alle berg og knauser synger med om å svinge seg med sine boys.

Deretter tok H.E.V.N-prosjektet med Nostalgi 3Millioner i spissen over stafettpinnen som allsangvennlig materiale, og sammen med Tomine Harket spilte han utsolgte shows over hele Norge. Senere tid har han gjort seg bemerket med samarbeid med Cherrie, Silvana Imam, sin egen «Ashanti», og ikke minst den rykende ferske «Urettferdig» med stjerneskuddet HKEEM. Er det noen som ikke tror på oss når vi lover at Unge Ferrari har flere låt-ess i ermet i tiden som kommer?

– “UNGE FERRARI OG ARIF + SPEKTRUM = SANT. Endelig! Denne hallen har vært ikonisk for meg. Jeg har sett Robyn, Ne-Yo, Chris Brown, Karpe Diem og mange mange flere gjøre store ting der inne, og endelig er det vår tur til å rive av taket og gjøre kaos!!!!!” – Unge Ferrari

ARIF
Helt siden han storma inn og vant Urørt-finalen i 2013 har Arif vært en artist å regne med, og hans lekne og energiske tilnærming til hiphop kom skikkelig til sin rett i den første fullengderen «High End/Asfalt». Den kritikerroste skiva er spekket med hits, og «Flammer», «Sulten», «7» og «Lowkey» la grunnlaget for at Arif fikk velfortjent Spellemannspris i 2015.

Låtene åpnet også en annen dør: Arif fikk tidlig rykte på seg for å være en fantastisk live-artist. Selv den gangen det regna så skikkelig brutalt på åpningsspot på Øya fikk han full pott av Musikknyheter, som kalte han «et funn av en personlighet». Det allerede hit-spekkede settet er nå oppdatert med sommerens fantastiske «Alene», og nye låter slippes fortløpende.

– «Jeg kan fortsatt ikke helt tro det. Det føles så riktig! Dette har alle artister drømt om å gjøre! Vi er heldig som har et bra team, og fantastiske fans som har gitt oss troen på at dette er oppnåelig!» – ARIF

Sees i Oslos største stue, dette blir vilt fett!