I går brakte Vill Vill Vest løs for tredje gang i Bergen sentrum, med et program fullstappet av dyktige band og artister. Det gikk dessverre mot naturens lover å skulle få med oss alt vi ville se, men de konsertene vi prioriterte skuffet heldigvis ikke. Her er en liten recap av fire av gårsdagens konserter med Company Ink, Mall Girl, brenn. og Great News.

Company Ink gikk på scenen halv 9 på Østre til et noe tilbakelent publikum, men slik er det jo ofte på starten av kvelden. Vokalist Alex var derimot full av energi og ga inspirasjon til nye dansemoves når selvtilliten stiger utover kvelden. Company Ink har kun sluppet 3 låter på Spotify, men under konserten hadde de mye nytt på lur også. Alt i alt var dette en fet konsert, og en bra start på Vill Vill Vest. Vi gleder oss til å høre mer av Trondheims-bandet fremover.

Foto: Alvar Ekhougen

Mall Girl var det neste redaksjonen hadde ringet rundt på programmet. Landmarks scene kan muligens kritiseres for å være litt vel avlang, men om du var heldig kunne du få deg en nydelig plass rett forran scenen. Det beskjedne publikummet likte derimot bedre å gjemme seg litt i hjørnene av lokalet, men etter et par sanger kastet vokalist Bethany skoene og fikk publikum nærmere scenen. Mall Girl var svært så sjarmerende i sine rosa-matchende klær og øyenskygge, og sangene fenget. Vi gleder oss til de slipper flere sanger! 

Foto: Ane Martine Tømmeraas

Brenn. hadde aldri vært i Bergen før, men på scenen så det ut som at de virkelig følte seg hjemme. Låtene deres er enkle men likevel svært fengende, og med vokalistens høye energinivå og karisma var det ikke et eneste kjedelig sekund under konserten på Kvarteret i går. En fin detalj var magen til Dj Khaled, som var bakgrunnsbilde på macen deres.

Foto: Ane Martine Tømmeraas

Gode nyheter er det fint lite av i nyhetsbildet, kanskje fordi de fleste ikke klikker på gladsakene. Bandet Great News er derimot absolutt klikk- og lyttverdig, og de fylte Kvarteret under gårsdagens siste konsert. Kule visuals, dyktige musikere. Vokalisten hadde også klippa seg og så ikke helt ut som vanlig, men fett med en ny look altså 🙂

Foto: Marthe Hagelien

Foto: Isak Okkenhaug

I dag er det nok en haug av bra band og artister som spiller rundt omkring i byen. Usikker på hva du skal se? Sjekk ut vår lille anbefaling da her da vel!