På tampen av 2017 slapp Imsito og Jonas V en deilig bergensk hip hop-låt, nemlig Vin & Juice. Nå er musikkvideoen ute, som lader opp mot Imsito sin kommende EP SitoSnake EP.

Tekst: Jørgen Berntson Aase

Sjekk ut premieren her!

Da vi hadde premiere på låten i november hadde Imsito følgende å si om låten:

Grattis med ny låt! Hva kan du fortelle om den?
– Tusen takk! For min del handler låten om flere historier flettet sammen, der ting skjedde med vin og juice som utgangspunktet for alt loket som skjedde etterpå.

– Eg satt å hørte gjennom beats fra SexySnake og så meg rundt i rommet. Lå noe vin og appelsinjuice på bordet foran meg så eg bare gikk bort til mikrofonen og begynte å rope det som endte opp med å bli refrenget, så gikk resten av seg selv.

Hvordan er det å jobbe med Jonas V, og hvordan oppsto dette samarbeidet?
– Vi møttes backstage på en eller annen NMG-konsert på Verftet, så begynte vi bare å tyte om musikk og at vi måtte gjøre noe sammen.

Vi fikk ikke vært i studio sammen, eg la ned min del og sendte over på mail, så gjorde han sin ting på låten. Døds cool å jobbe med han, utrop til Jonas for det killa verset sitt! ?

Du er jo også den ene halvdelen i Zeni Bois. Er det noen forskjell på hva slags musikk du lager solo, og i Zeni Bois? Isåfall hva slags forskjell?
– Når vi jobber med Zeni Bois musikken så må vi på en måte møtes på midten, og i tillegg så påvirker jo vi hverandre, noe som med å skape det soundet.

På solo tingen er man litt friere til å gjøre det man vil. Tror og Imsito soundet e noe mørkere enn Zeni Bois, ikke at det har vært bevisst, bare har vært sånn frem til nå.

Hvis du kunne velge en norsk artist å samarbeide med, hvem skulle det vært, og hvorfor?
– Hmmm, det er mange fete artister om dagen, og mange eg kunne tenkt meg å lage musikk med. Øverst på listen står nok Lars Vaular, sier jo seg selv egentlig. Han e fortsatt kongen av rap Norge, og en av de som har inspirert meg mest.

Hva er planene videre?
– Planen videre er gi ut en solo-EP, kommer nok tidlig i 2018. Godt mulig det kommer en singel eller to til før det og.