Kari Jahnsen aka Farao og Katrín Helga Andrésdottir aka Special-K møttes da de begge var bosatt i Berlin, og fant hverandre gjennom en felles lidenskap for hverandres musikk. Den første anledningen til å samarbeide kom da de ble spurt om å skrive bestillingsverk for den skandinaviske elektronikafestivalen Insomnia og Ekstreme Chill i 2019. Låtene til det kommende selvproduserte debutalbumet, som beskrives som en berg-og-dalbanetur i en diskotematisk fornøyelspark, er basert på dette bestillingsverket og ble skrevet på landsbygda på Island samt i Tromsø og Berlin.

– Forestill deg at du kjører i en åpen bil på en tom vei med vind i håret, havet på den ene siden og fjellene på den andre. Uten mål, men med strak retning mot kjærligheten. Det er følelsen man får av å lytte til Never Forget My Baby, forteller duoen.

Ultraflex består av den norske artisten Farao og Islandske Special-K. På ‘Never Forget My Baby’, veves de to vokalene sammen og formidler den drømmende, sentimentale, og nesten sukkersøte teksten på en uanstrengt og harmonisk måte.

‘Never Forget My Baby’ er den tredje singelen den Islandsk/norske superduoen Ultraflex slipper fra sitt selvproduserte debutalbum, Visions of Ultraflex», som ventes 30. oktober. Låten er som en kremkake bestående av masse sukker, noen dråper Janet Jackson og en hel masse Ultraflex.

Sjekk ut premieren her: