The ELLA Sisters er i dag ute med EPen «Queens», og i den forbindelse slipper de musikkvideo til tittellåten her på Rubato.no! Bandet har høstet godord for både singler og musikkvideoer, både i og utenfor Norge, og følger nå opp de gode ordene.

– Denne EP-en har vært et prosjekt vi har jobbet med over en lang periode. «Queens» er den sangen som gjorde at vi ønsket å lage popmusikk, fordi den krevde et annet lydbilde enn det vi hadde jobbet med tidligere. For oss er «Queens» et begrep som omfavner styrke og samhold, selvtillit, og at alle skal kunne få være den de er og elske den de elsker. Alle kan være en Queen. Det var dette vi ønsket å få frem i videoen. Vi ønsket også å vise litt av den musikkreisen vi har hatt til nå. Vi jobber i et team hvor storesøsteren vår (Kathrine) er manager, og for oss er søsterskapet hele grunnlaget for alt vi gjør.

I løpet av den snodige sommeren 2020, har tvillingsøstrene i The Ella Sisters sluppet to bemerkelsesverdige pop-låter. Nå er de klar med full EP og videopremiere på tittelsporet finner dere her.

Nyt!