Love Jimo fra Oslo opplevde sterk kjærlighetssorg for en tid tilbake, noe som inspirerte ham til å skrive sin nyeste single “Lost in time”. En myk stemme med sjelfull varme synger om alt som gikk tapt, i et lydbilde som forener pop med “dancehall” og “afrobeat”.

– Låten handler om å føle seg forvirret og hjelpesløs, og hvor vanskelig det er å finne veien tilbake, forklarer Love.

Love er i dag ute med tilhørende musikkvideo, som har premiere her på Rubato.

Love Jimo ble født i Nigeria. Musikk og sang var en naturlig del av hverdagen, med brødre som spilte instrumenter og en mor som sang i kor. “Det var her frøene til min egen lidenskap for musikk ble sådd”, forklarer Love, men det var en helt annen lidenskap som skulle føre Love Jimo til Norge; fotballen og sterke familiebånd.

Ble reddet av musikken

Love Jimo hadde flere store interesser og talenter. Én av disse var fotball, og bare 13 år gammel kom han til Norge for å satse på lidenskapen. Grunnet en skade flere år senere ble han dessverre nødt å gi opp karrieren. Dette ledet ham tilbake til musikkens altoppslukende og positive kraft, noe som ble helt avgjørende for Love; “musikken reddet meg”, forklarer han, –

– Jeg håper «Lost in time» kan hjelpe andre med å finne tilbake til den store kjærligheten i livet.

Mer Love til folket

Love Jimo lover at det kommer flere dansbare singler i tiden fremover. “Lost in time” er første smakebit fra albumet han er i full sving med. Hans afrikanske røtter og norske oppvekst, blandet med Love Jimo´s sterke fortellertrang og ønske om å utgjøre en positiv forskjell, viser at en spesiell artist i den norske artist faunaen er i emning.

– Jeg lager melodi til følelsene mine, med ønske om å spre glede, avslutter han.

Sjekk ut musikkvideopremieren her: