Knut Peder er en hip-hop artist fra Hurum. Han er 19 år gammel, det skjer ikke så mye der han kommer fra så musikk ble en måte å finne noe å gjøre på.

Han kommer med en ny musikkvideo for låten «Alien ft. Tim Åsgard». Videoen er regissert og redigert av Balder Maximus og produsert av Aria Jadidi, begge fra Poesie.

Knut Peder er en ny artist som har jobbet som rapper og skribent i litt tid men har nylig funnet gode samarbeid som kan pushe karrieren framover.

Gratulerer med slipp av video og låt. Hva kan du fortelle om den?

– Låten «Alien» handler om en jente. Dette er ikke en vanlig jente, men en jente som er så utenomjordisk pen at den eneste forklaringen på dette er at hun må være en alien.

Hvordan var det å spille inn musikkvideon?

– Musikkvideoen var fantastisk gøy å jobbe med. Jeg valgte å gi Poesie kreativ frihet til å
gjøre det de ville med musikkvideoen. Jeg vet hvor dyktige de er i sitt arbeid og etter å ha
sett resultatet er jeg ikke skuffet. Jeg føler også at musikkvideoen representerer meg og
min personlighet veldig bra.

Hvilken norsk artist ville du helst ha jobbet med?

– Jeg er veldig åpen for å jobbe med mange! Men hvis jeg skulle vært så heldig å få velge fra
øverste hylle ville jeg nok valgt Gabrielle eller Emir. De er to av Norges dyktigste artister for øyeblikket.

Hvordan ser veien ut videre?

– Jeg og min produsent, Tim Åsgard, jobber med en EP som slippes til rundt nyttår. Noe som blir utrolig gøy og det er et prosjekt jeg gleder meg veldig til å vise frem. Annet enn det er det ikke mye jeg kan si om veien videre, jeg kan ikke spå fremtiden. Men noe som jeg vet venter meg er mer jobbing med musikk, fler muligheter til å utvikle meg selv både musikalsk og som person, og forhåpentligvis fler muligheter til å kunne vise meg frem og bli sett.