King George VIII er soloprosjektet til den 23-årige produsenten, DJen og artisten George Ofori fra Trondheim. Han spiller og produserer rytmiske låter, innenfor en urban og melodisk ramme, med innflytelse fra sjangrene R&B, melodisk electronica og nu-disco. King George VIII har remikset låter for artister som blant annet The Fjords, Bow to Each Other, Farao og Ganezha, og har gjort et knippe konserter i både Oslo, Bergen og Trondheim. I desember slapp Trondheimsartisten oppfølgeren til “Coronation Part I: Ceremony” som kom i juni, nemlig EPens andre og siste halvdel: “Coronation Part II: Reception”.

Skrevet av: Jørgen Berntson Aase

I 2016 ventes album, men før det slippes altså musikkvideoen til «Unless It´s Over», som i dag har premiere her på Rubato. Med seg på laget har han Martine Rygvold og Sondrey.

Hvordan var det å spille inn musikkvideoen?
Vi ønska å formidle en viss stemning, derfor vi nå har satset på den akustiske versjonen av “Unless It’s Over” fra Coronation EP – Reception. De flotte vokalene til Martine Rygvold og Sondre Nystrøm blir fremhevd av stilige visuals fra Kasper. En ordentlig fin video om lengsel og å finne de svarene man kanskje ikke vil ha.

Hva er planene fremover?
Planen videre er å jobbe enda mer og produsere flere beats for artister.

“Det var artig å jobbe med og King George VIII og låten Unless It’s Over! Vi hadde litt tidspress alle mann, men er godt fornøyd med resultatet. Vi hadde profesjonelle aktører som har vært med og gitt videoen en særegen stemning, som passa godt til låta.” – regissør Kasper Quintanilla

Sjekk ut hele EPen til den fremadstormende trønderen: