Kjært barn har mange navn; Jackson Cross er nok et alias som føyer seg i rekken av flere for ordkunstneren; Archie Ellis, den sårbare, Elijah Witt, den nonchalante eller Ace Harding, den flamboyante SkeezTV-dommeren du enten elsker eller hater. Dandapani er det første visuelle verket av tre kommende videoer og representerer et veiskille i veteranens karriere. Det er få som balanserer flere artistiske karakterer som Cross.

I en tidsalder hvor resten av miljøet rapper om mote, tar Jackson det et hakk videre og med kryptiske referanser til
fra Heavens Gate til Len Bias(!). Vingespennet på referansene minner rett og slett om Leonardo da Vinci´s «Vitruvian man».

Låttittelen «Dandapani» stammer fra den nåværende spirituelle læremesteren Dandapani som gjenkjennes med sine tre karakteristiske streker i ansiktet. Strekene symboliserer ego, karma og illusjon som også gjenspeiles i Cross´ sine verdier.

Cross sier følgende om videoen:
– Da jeg startet med dette prosjektet ville jeg først og fremst inspirere de mest talentfulle rapperne i gamet, men etter hvert innså jeg at det endelige resultatet satt en viss standard for hvordan en video kan komplimentere et vers, og ikke minst skille seg ut. Jeg ble min egen inspirasjonskilde og fikk øye på en stengt dør. Dandapani var nøkkelen.

Dandapani er produsert av E$kry (U.S) og musikkvideoen er laget i samarbeid med Henke Helios (NO).