Snorrongen premierer videoen til den eklektiske synth-balladen Samme Rom, hans andre låt i 2019, via YLTV. Låten er produsert av Sjur Svensen, og kom til verden i løpet av en relativt tung periode i Snorrongens liv i 2017. Videoen, som ble filmet like før Snorre ble fengslet, er filmet og klippet av Marcelo Riffo.

«Hva låten handler om er litt vanskelig å si ettersom den fremstiller et bilde mer enn en konkret historie. Bildet jeg prøver å beskrive er vel en situasjon hvor man blir blendet av en kjærlighet for noe, som for eksempel fanget i rus eller i et forhold. Når jeg sier «i samme rom som hun» bruker jeg hunkjønnet mer som et bilde på mitt forhold til rus. Det er ikke til å legge under en flis at jeg kanskje har hatt et litt mer utdypende forhold til rus enn de fleste, men for min del handler det også og mange andre situasjoner i livet mitt. Hvordan folk tolker låten eller hva folk relaterer til når de hører den må nesten bli opp til hver enkelt.»

-Snorrongen

Sjekk ut hans splitter nye video her: