Den Oslo-baserte rapduoen slipper endelig sin første singel. Etter to år med kreativ sparring i studio, er singelen «Stjerna» klar. DuVet består av Odin og Nicolas, to 18-åringer som møtte hverandre på Elvebakken VGS. De fikk raskt kontakt gjennom deres fellesinteresse for musikk og lokale artister som Arif og Dutty Dior. Siden den gang har gutta bodd i studio og spilt inn låter under gruppen DuVet.

Odin er 18 år og bor på Grønland. Med en mor fra Den Dominikanske Republikk og far fra Haugesund, har han vokst opp med variert musikk. Da Odin begynte på videregående og fikk tilgang til ordentlig utstyr, satte han i gang med å lage egen musikk.
Der møtte han Nicolas. Nicolas er fra Grünerløkka med norsk mor og marokkansk far. Inspirasjon fra Michael Jackson og Lil Wayne førte til eksperimentering av låtskriving på ungdomsskolen, men baller begynte først å rulle da han startet på videregående.

Sammen har de dannet rapduoen DuVet. Gutta slapp debuten sin på fredag, og er nå ute med musikkvideoen til debutlåten «Stjerna»!

Sjekk ut premieren her: