Tross sin unge alder har 20 år gamle Cezinando, aka Kristoffer Cezinando, allerede gjort seg svært bemerket på den norske hip-hop scenen i flere år og bygget opp en solid fanskare, spesielt etter at han stakk av med seieren som «Årets Urørt» tidligere i år. Som 16-åring slapp han debut EP’en «Cez 4 Prez» og fulgte opp med sin første fullengder, «framtid:sanntid» to år senere. Nå er Cez ute med sin andre fullengder, «Barn av Europa», og gir oss i dag den splitter nye videoen til «Botanisk Hage», hentet fra det nye albumet.

Tekst: Jørgen Berntson Aase

Det er Alexander Zarate Frez (regissøren bak noen av Cez sine tidligere videoer; «€PA», «Sykt Jævla Kult» og «Blinkesko») og Magnus Sereba som står bak filmen, i tillegg til hovedpersonen selv.

– Jeg har kalt det ”Barn av Europa”, og det er en form for barnemusikk. Da mener jeg ikke nødvendigvis at det er musikk for barn, men det er på en måte inspirert av barnet i meg selv.

Cezinando har dette å si om videoen til Rubato.no:
«Musikkvideoen til Botanisk Hage er en flott representasjon av hvordan en ung heit europeer kan se ut syngende foran et bredt spekter av forskjellige planter. Vi er sykt fornøyde med hvordan de ble seendes ut og vil gjerne slenge inn at det anbefales på det sterkeste å legge turen til Botanische Garten ved neste Berlin-besøk.»

View post on imgur.com

Om du vil oppleve Cezinando i sommer vil man kunne se han opptre på Slottsfjell, Pstereo, Parken og Skral.