I dag slapp det sjuhodede rapmonsteret, som går under navnet Hester V75, en splitter ny musikkvideo til låten Syv til fem.

Tekst: Jørgen Berntson Aase

Låten handler om hvordan gutta bruker tid på helt andre ting ved siden av musikken. Som tidligere skrevet, driver guttene bak hip hop-gruppa med vidt forskjellige ting, hvor en er art director, en annen mekaniker, mens noen studerer filosofi, økonomi og juss. Videoen ble spilt inn under by:Larm, hvor gruppa hadde to opptredener, og imponerte stort.

Foto: Alexander Hermansen

Foto: Alexander Hermansen

— Syv Til Fem handler om å holde på med noe annet ved siden av musikken. Alle medlemmene i Hester V75 holder på med forskjellige ting på dagtid. Når kvelden først kommer er vi lei av alt det vi har fiklet med. Da vil vi bare henge ut, lage musikk og drikke øl. Selvom vi til tider misliker alt annet vi gjør, er det kanskje noe som er nødvendig for at musikken skal være det den er for oss. Det å lage musikk føles aldri som jobb. Vi kan lage den musikken vi har lyst å lage, og er jævlig fornøyd i nåværende situasjon, skriver gruppen i en pressemelding.

21. mai kommer Hester og resten av Vibbefanger til Oslo for å kjøre opp «Vibbefest» for aller første gang i hovedstaden. Vi anbefaler at du tar turen. Dette er en kveld du ikke vil gå glipp av. Eventet finner du her: Vibbefest (OSLO) 29. april kommer også deres etterlengtede album 115 Drømmer.