Selim Mutic er kjent som artisten Action The Man, og har laget bergensspråklig rapmusikk i over 15 år. Han har gitt ut to mixtapes to EP’er, med gjester som Lars Vaular, Leo Ajkic, Store P, Mats Dawg, Vågard og Verk.  Mutic ga ut debutalbumet «Altfor God Form» i 2018, som fikk terningskast 5 av Bergens Tidende. Han er labelsjef for PNL Music der han har gitt egen musikk og singler for bergensbandet Romskip.

Hans nyeste låt «smilefjes» er produsert av Rafael Garrubo og Pietro Pak. Låten er hans andre singel fra det kommende albumet «Nema Problema», som slippes senere i høst. Action forteller at «Sangen forteller en historie om platonisk kjærlighet, mens man egentlig er på leting etter en dypere kjærlighet til noen og en selv. Noen ganger er platonisk kjærlighet mer intens og føles “larger then life” fordi kjærligheten til en selv er ikke sterk, og vi trenger noen til å fylle det tomrommet.

 

«Man går til baren for å føle seg bedre, men ender opp med å bli full og faller for bartenderen. «Eg vil bare ha det bra/ Det ikkje alltid sånn det var/ Spurte meg ka eg vil ha/ og eg kunne ikkje gi de et svar/»

-Action The Man

Vi har gleden av å vise dere hans splitter nye musikkvideo som følges av låten. Videoen er laget av unge og talentfulle Stefan K. Sæter. Den er stort sett filmet på Ulriken og Fløyen i ekte nationalromantisk stil, men med en moderne og «trippy» vibe. Dette er bergensk-raps svar på Narnia. Bli med på eventyret.