2. september kjører vi i Rubato.no på med fest på Oslo Camping! Dette blir en kveld spekket med mye god musikk, spennende artister og goood stemning!

VELKOMMEN!

Vi har fått tak i tre spennende artister i det norske musikklandskapet som skal sørge for at dette blir en fest uten like; Louam, JNS og Andréyun!

LOUAM


Foto: Alvin Santos

Bak artistnavnet Louam, står 27 år gamle Lwam Feshatzion fra Groruddalen i Oslo. Hun har vokst opp på Ellingsrud og har gjennom hele oppveksten vist stor interesse for sang og låtskriving. Hennes sound kan karakteriseres som pop basert på ‘Old School’ R&B og funk med moderne vri.

Låten “BabyBaby” og «Freak Things» har fått gode tilbakemeldinger, og førstnevntes remix har fått gode plasseringer på Norway Viral 50.

ANDRÉYUN


Foto: Christian Zervos

Hip hop-artisten Andréyun har på kort tid gjort seg bemerket på den norske musikkscenen. Siden 2015 har hip-hopperen skrevet og produsert musikk han digger; enten det er rap på hardt-hittende 808’s og funky breaks eller søte R&B toner over raske, organiske beats. Hans seneste låt «Different View» er for tiden listet på P3, og dette er en artist du definitivt vil høre mer av i fremtiden! Kom og se et ungt hip hop-talent!

JNS

JNS
Foto: Emma Sukalic

Gjennom sin unike produksjonsstil, sterke hooks og velkledde rytmer, er hans tilstedeværelse høyt ansett på norske hip-hop og RnB-scener.
Han har representert låter sammen med artister som Oral Bee og Unge Ferrari, med bemerkelsesverdig produksjonskreditt – både innenlands og utenlands – også sammen med Lars Vaular, Izabell, DREAMON og Futurecop! for å nevne noen. JNS har blitt sammenlignet med storheter som Kanye West, og radiopersonligheten Christine Dancke fra NRK P3 uttalte han som ”en dude som kommer til å bli veldig spennende å følge med på i 2016”.

KOM OG FEST MED OSS! ??

ID: 20
CC: 50,-

DJs annonseres fortløpende.

Link til arrangementet får du ved å trykke her.