Ny uke betyr ny musikk, og det gleder oss i rubato. Hver uke prøver vi gi oppmerksomhet til norske artister og band, og deres nye musikk i vår Spotify-spilleliste Nyheteste. I kjent stil inneholder denne ukens spilleliste mye forskjellig musikk fra mere og mindre etablerte artister og band som vi mener fortjener en plass! Spillelisten oppdateres hver fredag og om du ønsker å bli listet eller vet om noen som burde bli det tips oss gjerne!

Denne ukens 5 utnevnte er:

Er Du Dum? – Oscar Blesson & Jonas Benyoub

Hørte vi Anthem?!?!?! Årets dummeste låt er her! Oscar Blesson har hooket opp med Jonas Benyoub, og laget en banger om gatelivet i Oslo.  Dette er langt fra glorifiserende gate-rap, men heller smarte betraktinger sett fra sidelinjen.

Until The Night Falls – Hedda Mae

Hedda Mae er født i 98 og går for å være en «Millennial» – nå er ringen altså sluttet – Y2K er tilbake! Bare hør på hennes nyeste singel «Until The Night Falls» som i god Y2K-ånd skal gis ut som CD-SINGEL!! Hedda spiller på Parkteatret 10. Juni (for vi håpe…) + Plenen i Bergen 18. Juni

Blind – JONAS LOVV

JONAS LOVV debuterer som soloartist med poplåten “Blind”, og det er tydelig at artisten trigges av kontraster; «Blind» er nemlig et musikalsk møte mellom det retro og moderne. En stor stemme hviler på myke piano-akkorder og lekne gitarer før refrenget drar deg tilbake i tid i en sverm av mektige trommer og fengende melodier.

Benz – Velo

Ammerud rapperen Velo er tilbake på kanskje en av årets kuleste produksjoner? Låta «Benz» er en skikkelig gate banger som oser av selvtillit og som er full av energi. Med en av de kuleste stemmene i bransjen leverer rapperen Velo en låt som lett setter seg på hodet og som man gjerne spiller av flere ganger. Med stjerne produsentene Dio Mudara bak spakene kan vi si oss veldig fornøyd med våren så langt!

Usikker musiker – Daniela Reyes

Anmeldere har skrevet om Reyes at hun kombinerer det uskyldige med det mektige i sitt naivistiske og tankefulle univers og at det låter vakkert, men også morsomt og alvorlig. Disse beskrivelsene passer godt på låten som blir hennes debutsingel med den treffende tittelen «Usikker musiker».

Alle disse låtene og mange andre finner du i Spotify spillelisten vår Nyheteste.