Ny uke betyr ny musikk, og det gleder oss i rubato. Hver uke prøver vi gi oppmerksomhet til norske artister og band, og deres nye musikk i vår Spotify-spilleliste Nyheteste. I kjent stil inneholder denne ukens spilleliste mye forskjellig musikk fra mere og mindre etablerte artister og band som vi mener fortjener en plass! Spillelisten oppdateres hver fredag og om du ønsker å bli listet eller vet om noen som burde bli det tips oss gjerne!

Denne ukens 5 utnevnte er:

BröllopetLinus Hasselberg & Moonica Mac

Poeten og musikker Linus Hasselberg slipper låt med en av Sveriges mest omtalende artister om dagen, Moonica Mac. Låta er en smakebit fra et kommende album, som slippes 23.06.2021. Linus gjør sin egen greie om dagen, hvor teksten virkelig stå i fokus. 

CannonballCoucheron

Med en leken beat-i kjent Coucheron stil, leveres en tilbakelent men oppløftende singel båret av funky bass rytmer og et refreng som kan gi assosiasjoner til tidlig Donkeyboy. Han følger nå opp “Can’t Stop” som slapp i Mars .Låten fikk oppmerksomhet fra bl.annet NRKP3, og ligger fortsatt i rotasjon på radiokanalen

REDEMPTION – Omar Noir

Omar Noir tidligere kjent som Blvck O er en lidenskapelig låtskriver og artist fra Bergen. Omar har vært et etablert navn i norsk hiphop-og Rnb musikkscene i flere år. Han er nå ute med REDEMPTION og skal fremover gi ny musikk på ulike språk for å vise kvalitetene hans som den flerkulturelle/flerspråklige artisten han er

Girl on TV – Veps

De 17 år gamle jentene i Veps slapp nylig sin første singel på amerikanske Kanine Records, i form av «Ecstasy». Låta har skaffet bandet svært mye oppmerksomhet ute i den store verden, og nå er oppfølger singelen «Girl On TV» klar. Der «Ecstasy» viste den mer uptempo og aggressive siden av bandets helstøpte indie-sound, er «Girl On TV» en melodisk ballade.

kan du love å vente – Gabrielle & Isah

Drømmeduo? Gabrielle og Isah leverer ved kan du love å vente en super fin låt som handler om å ikke forhaste seg. Over en rolig og fin gitarloop legger begge to nydelige vokaler som virkelig går hånd i hånd, og ikke overraskende er resultatet nydelig.

Alle disse låtene og mange andre finner du i Spotify spillelisten vår Nyheteste.