Ny uke betyr ny musikk, og det gleder oss i rubato. Hver uke prøver vi gi oppmerksomhet til norske artister og band, og deres nye musikk i vår Spotify-spilleliste Nyheteste. I kjent stil inneholder denne ukens spilleliste mye forskjellig musikk fra mere og mindre etablerte artister og band som vi mener fortjener en plass! Spillelisten oppdateres hver fredag og om du ønsker å bli listet eller vet om noen som burde bli det tips oss gjerne!

Denne ukens 5 utnevnte er:

Body And Mind – girl in red

Marie er ute med debutalbumet sitt «if i could make it go quiet»! Hun sier at albumet: er et forsøk på å lære hvordan det er å være menneske; å håndtere de mest skremmende delene av meg selv; å leve med smerten å vite at jeg bare er kjøtt og bein; å være sint, ødelagt og utilgivende men fremdeles istand til å ha hjertet utenpå kroppen; jeg belyser de mørkeste partene av sinnet mitt og lar alle komme inn; if i could make it go quiet er jeg som rett og slett prøver å forstå hva faen som skjer.

Danser på Kanten – Jonathan Floyd

Jonathan Floyd fortsetter løpet mot debut EP´n og nå aktuell med singelen «Danser på Kanten. I en retroinspirert diskodrakt har låta et pulserende driv av snappy gitarer og tight perkusjon med nikk til Micheal Jackson og The Weeknd. Produsert med Lars Rosness fortsetter Jonathan å levere levende tekster og fengende, melankolske melodier, i et 80-tallsinspirert lydlandskap.

Dance You Off – Sofiloud

For oss som husker hvordan det var å svette, danse og puste sammen i et innestengt lokale der gjennomsnittsavstanden fra skulder til skulder var på 0.3 centimeter, er “Dance you off” et knyttneveslag av nostalgi rett i tinningen. Energinivået er satt fra første sekund, og vi blir invitert med inn i Sofilouds kaotiske univers.

Cabriolet – Macho

Etter en lang pause hvor Macho har tenkt ut hvor den nye musikken hans skulle ta
veien, er han endelig tilbake. «Cabriolet» er den andre låten fra Machos nye
prosjekt «XXXX». Om den låten har Macho følgende å si om hva som
kan forventes: “Å suse rundt i en cabriolet uten tak gir en helt spesiell frihetsfølelse. Fri flyt uten
topplokk eller barriere. Det er det sangen handler om, livet i en cabriolet uten
bremser.

What’s It Gonna Take – Farida

Farida er ute med nye singelen «What`s It Gonna Take»! En skikkelig fengende sommerlig låt, akkurat i tide for varmere tider! Med fine vokaler, en behagelig melodi og tekst som setter seg på hjernen er dette en låt som virkelig får deg i god humøret!

Alle disse låtene og mange andre finner du i Spotify spillelisten vår Nyheteste.