Ny uke betyr ny musikk, og det gleder oss i rubato. Hver uke prøver vi gi oppmerksomhet til norske artister og band, og deres nye musikk i vår Spotify-spilleliste Nyheteste. I kjent stil inneholder denne ukens spilleliste mye forskjellig musikk fra mere og mindre etablerte artister og band som vi mener fortjener en plass! Spillelisten oppdateres hver fredag og om du ønsker å bli listet eller vet om noen som burde bli det tips oss gjerne!

Denne ukens 5 utnevnte er:

TOK DET FOR LANGT – Steffen Kvidahl

Steffen Kvidahl har ikke kommet med et prosjekt siden Mars 2019, og tiden er endelig inne for å vise Norge og verden hva han har laget siden den gang. Fire singler er sluppet i 2021 “GÅ”, “MIN VEI”, “FØLELSESLØS” og sist singel “LIVSSTIL”, og nå kommer hele pakken, med til sammen 7 spor. EPen “ENVEISBILLETT” tar for seg flere personlige historier, følelser og minner. Låtene er rett og slett en billett inn til hans liv og persona, hvor han håper folk kan få et innsyn i hvordan han er og hva han står for både i sitt personlige liv og i sin musikalske verden.

Klyscha på söder – Cajsa Grill

Klyscha på söder er en fengende og fresh låt fra den svenske artisten Cajsa Grill. Den handler om at alt en gutt gjør er feil, mens han er klar over det og ikke gjør noe med det. Og at man i ettertid innser at personen var «bad news» helt fra begynnelsen av. Lydbildet i låta er satt sammen av samples, akustiske trommer og elgitar. Refrengets åpning gir en befriende og sterk følelse.

La meg leve – Nawaz

Etter å ha servert et svært personlig album i 2020 med “Gatene sårer”, er den 19 år unge Holmlia gutten Nawaz , endelig tilbake med ny musikk førstkommende fredag. Nawaz har kun bodd i Norge i 7 år, men beviser nok en gang at han klarer å male et bilde av livshistorien sin på en unik måte på sin nye singel «La meg Leve».

Hero – Hazel & Mike Perry

På den nye låta «Hero» har Hazel teamet opp med selveste Mike Perry, som for øyeblikket har over 5 millioner streams i måneden på Spotify! Hazel har på ingen måte vært på latsiden fortiden, hvor hun har siden juni i 2020 sluppet musikk jevnlig og kommet på 4 plass i Eurovision sammen med Blåsemafian. Og hun har ikke noen planer om å stoppe, da hun i år har planlagt masse konserter og flere spennende slipp.

Kjør meg opp – Eirik Aas

Eirik Aas sier følgende om «Kjør meg opp»

– Sangen handler om en farlig jente på byen etter å ha vært gjennom et brudd, kombinert
med lysten til å ta en skikkelig kule etter så mange måneder med lockdown og stengte barer.
Jeg viser en mer selvsikker og skrytete side av meg selv.

Alle disse låtene og mange andre finner du i Spotify spillelisten vår Nyheteste.