Ny uke betyr ny musikk, og det gleder oss i rubato. Hver uke prøver vi gi oppmerksomhet til norske artister og band, og deres nye musikk i vår Spotify-spilleliste Nyheteste. I kjent stil inneholder denne ukens spilleliste mye forskjellig musikk fra mere og mindre etablerte artister og band som vi mener fortjener en plass! Spillelisten oppdateres hver fredag og om du ønsker å bli listet eller vet om noen som burde bli det tips oss gjerne!

Denne ukens 5 utnevnte er:

love me for life – Sofia Loise

Sofia Loise har idag sluppet debut singelen sin «love me for life». Låten flyter med en behagelig sound hvor vokalen til Sofia står i fokus. Dette forteller Sofia selv om låta: «Singelen handler om et forhold som ikke fungerer selv om man elsker hverandre. Men jeg (som synger) ber allikevel om at han skal elske meg for resten av livet, selv om vi ikke er kjærester. «

Walk the Moon – Heights

Walk the Moon er ute med splitter nytt album. På første sporet på albumet finner vi låten med samme navn som albumet: «Heights». Dette er en låt som får deg til å bevege på rockefoten, mens du kan nyte noen råe gitarriff og soloer. Låten byr på et fengende refreng som definitivt kommer til å bli en bra live låt.

 

This & That – eMMa

For første gang slipper eMMa låt på engelsk. Denne låta har fått navnet «This & That», som er en engelsk versjon av hennes tidligere låt «123». Med sitt moderne pop-sound viser eMMa at hun absolutt er en lovende artist blant Norske pop stjerner. «Låten handler om å ta valg, og når du møter noen du synes er kjekk så er det vanskelig noen ganger å vite hva som er riktig å gjøre», Forteller eMMa.

Ser På – Velo

Etter Velo’s debut i 2020 og med gjestvers fra artister som Malik Montana, Kamelen og KingSkurkOne, slipper Velo nå sitt debut album «Velocity». Blant flere fete produksjoner og låter finner vi låten «Ser på». Låta gir old school hiphop vibber med en enkel piano loop, tung beat og sterke vers levert fra Velo.

Trapstar – BLäMST & 3TOS

Guttene fra NyLyd kollektivet BLäMST og 3TOS har slått seg sammen i slippet av låta «Trapstar». Igjennom en rask og livlig beat med tunge 808s rapper de med «tight» flow om livet som trapstar. De leverer låta med mye innlevelse og energi, noe skaper en fet låt å skru på anlegget og å spille live.

 

Alle disse låtene og mange andre finner du i Spotify spillelisten vår Nyheteste.