Ny uke betyr ny musikk, og det gleder oss i rubato. Hver uke prøver vi gi oppmerksomhet til norske artister og band, og deres nye musikk i vår Spotify-spilleliste Nyheteste. I kjent stil inneholder denne ukens spilleliste mye forskjellig musikk fra mere og mindre etablerte artister og band som vi mener fortjener en plass! Spillelisten oppdateres hver fredag og om du ønsker å bli listet eller vet om noen som burde bli det tips oss gjerne!

Denne ukens 5 utnevnte er:

Ulv Ulv – Per Oscar

Per Oscar gir ut sin første låt som artist, uten noen i ryggen. Likevel er han veldig stolt av produktet og håper den kan nå ut til så mange som mulig. «Ulv Ulv» er skrevet og produsert av Per, og mikset av Johnny André Vinje Brist, og er en raplåt med fokus på å prøve og være annerledes og åpen om psykisk helse. Tittelen og refrenget er en referanse til historien om gutten som ropte ulv.

Pink Pony Popstars – Pir 2 & Guro Bjørkås

Pir 2 slipper singel og har fått med seg Tønsberg jenta, Guro Bjørkås. «Pink Pony Popstars» er en fengende og funky sommerlåt, som får beina til å ville begynne å bevege seg. Vokalene utfyller hverandre veldig godt, kanskje ikke det siste samarbeidet mellom Pir 2 og Guro?

Modell – Gæste Gutter

Gæste Gutter slapp idag sitt debut-album, «Totally Gæst». De tar dermed steget opp fra undergrunnen og begir seg ut på sin livs reise på de syv hav, for å supplere dopamin til alle de møter og gjøre dem gæste. Albumet inneholder seks nye og solide låter, deriblant flere spennende og internasjonale samarbeider.

Begynnelser – Marius Leirånes

Marius slapp idag sitt første solo-prosjekt, instrumental albumet «Langtidsperspektiv». Gjennom musikken prøver han å gjenskape historier fra hans gamle bosted, en liten gård ved navn Leirånes. Musikken beskriver landskapet og alt som foregår ved gårdens intime område.

OUHH! – Ice Csay, Eddy & Zino 

Når vi spør Ice Csay om «OUHH!» sier han følgende:

– Låten handler om at we stay grindin regardless.. uansett hvor mye tull som blir sagt og hvem som prøver å sabotere så gjør vi det vi må, skjønner? Corona gjorde sommeren kald… men nå åpner det opp sakte men sikkert så vi kan kjøre på 110%

Alle disse låtene og mange andre finner du i Spotify spillelisten vår Nyheteste.