Ny uke betyr ny musikk, og det gleder oss i rubato. Hver uke prøver vi gi oppmerksomhet til norske artister og band, og deres nye musikk i vår Spotify-spilleliste Nyheteste. I kjent stil inneholder denne ukens spilleliste mye forskjellig musikk fra mere og mindre etablerte artister og band som vi mener fortjener en plass! Spillelisten oppdateres hver fredag og om du ønsker å bli listet eller vet om noen som burde bli det tips oss gjerne!

Denne ukens 5 utnevnte er:

Sofia – Natnael

En svær låt som teamet, venner og artistkollegaer har ventet lenge på (helt siden i fjor sensommer). En rå og energisk, superfengende, UK-inspirert R&B-banger – produsert av Coucheron, som henter inspirasjon fra artister som Burna Boy og WizKid – bare med stor dose ekstra energi. En skikkelig sommer-vibe, som med sin catchy melodi, hardtslående trommer og Natnael’s uimotståelige vokal – blir den perfekte låta du og vi skal danse til gjennom hele sommeren 2021. «Dum dum dum dum»

Don’t You Look At Me That Way – flora cash

Den svenske/amerikanske mann og kone duoen har gjort enorme fremskritt de siste årene internasjonalt. Spesielt med låta «You’re Somebody Else» som har klart å opparbeide seg over 220 millioner streams, og gått platinum i USA og gull i Sverige. Nå er de aktuelle med låta «Don’t You Look At Me That Way».

You and I – Pasha, Wonder The Boy, Jimi Somewhere

Etter en periode uten å slippe musikk slapp Pasha i april låten «Sweet Escape», som fikk både listing på P3 og topplassering på Spotify-listen Flammer. Nå er han klar med sin neste single, og denne gangen har han med seg Indie-yndlingen Jimi Somewhere og Wonder The Boy. Med sine flytende vokaler, indie-produksjon og catchy refreng er det en perfekt låt å starte sommeren med.

Hollow – Murdo Mitchell

Murdo Mitchell er en veldig spennende artist og holde øynene åpne for. Tross for at dette er hans debut slipp har han allerede bygget seg opp en fanbase via sosiale medier da han i tidligere år spilte rundt omkring på torg og gater i London. En EP kan ventes til slutten sommeren eller høsten!

Flower Boy – Nedja

Nedja gjør seg nå klar til å slippe sin debut-EP og første singel ut er “Flower Boy” – en fortelling om hvordan kjærlighet mellom to mennesker trenger pleie og omsorg. Den byr på fantasifulle metaforer som drar paralleller mellom det å vanne blomster og bygge sunne forhold. “Flower Boy”, som er produsert av den Oslo-baserte musikeren Heine Aabø, vil komme med en videosnutt regissert av den norsk-marokkanske filmskaperen Mohamed Chakiri.

Alle disse låtene og mange andre finner du i Spotify spillelisten vår Nyheteste.