Ny uke betyr ny musikk, og det gleder oss i rubato. Hver uke prøver vi gi oppmerksomhet til norske artister og band, og deres nye musikk i vår Spotify-spilleliste Nyheteste. I kjent stil inneholder denne ukens spilleliste mye forskjellig musikk fra mere og mindre etablerte artister og band som vi mener fortjener en plass! Spillelisten oppdateres hver fredag og om du ønsker å bli listet eller vet om noen som burde bli det tips oss gjerne!

Denne ukens 5 utnevnte er:

 

Standard – Oscar Blesson

Oscar Blesson er ut med ny bouncy låt navnet «Standard». Sammen med produsent Spaceplug tar Blesson en litt ny vending på det musikalske bildet, noe som resulterer i en svært fengende og dansevennlig låt. Med Blessons lyrikk og rap evner passer låten rett inn i diskografien hans og er definitivt en låt som kommer til å skape liv på fra scenen.

Again – Sofia

Again and Again and Again. Sofia er ute med sin nyeste låt «Again», en baladelåt som er drevet av en leken piano med strykere og akustisk gitar som setter stemningen. Låten er produsert og skrevet i lag med Coucheron, og har en stemning som flettes godt inn til kommende juletiden, samt rolige middager eller stemningsfylte morgener. 

A New Beginning – KEiiNO ft. Peder Elias

KEiiNO og Peder Elias byr på et sterkt samarbeid når de sammen releaser «A New Beginning». Låten begynner rolig med piano og mye fokus på vokal. Igjennom låten bygges den sakte men konstant oppover med harmonier og trommer til den når et klimaks med et stort og fengende musikalsk bilde etter andre refreng. Låten er fengende og har lett for å klistres på hjernen.

Lys i Natta – Hanna Gravdal

20 år gamle Hanna Gravdal releaser en nydelig ballade med navnet «Lys i Natta». Låten ble skrevet en novemberkveld i fjor. Låten handler om de personene som står som stødige lys om natten, og som gir av seg selv sånn at andre kan få, og slik at andre kan søke ly. Hanna legger til:
«Men også en låt om at disse menneskene også trenger noen som kan være lys for dem. At man ikke skal trenge å klare alt aleine! Og så står man der da … som to lys i natta!

Without you – Fiskaa, Amanda Keller

Sammen med Amanda Keller, har Fiskaa sluppet sin ny singel «Without you». Låta og handler om det livs lange temaet kjærlighet, og om å møte denne personen som du ikke vil leve uten. Amerikanske Fiskaa besøkte familien i Norge når han møtte en jente som inspirerte låta han begynte å skrive på flyturen hjem. Låta har en fengende 808 som driver låten fremover.

 

 

Alle disse låtene og mange andre finner du i Spotify spillelisten vår Nyheteste.