Ny uke betyr ny musikk, og det gleder oss i rubato. Hver uke prøver vi gi oppmerksomhet til norske artister og band, og deres nye musikk i vår Spotify-spilleliste Nyheteste. I kjent stil inneholder denne ukens spilleliste mye forskjellig musikk fra mere og mindre etablerte artister og band som vi mener fortjener en plass! Spillelisten oppdateres hver fredag og om du ønsker å bli listet eller vet om noen som burde bli det tips oss gjerne!

Denne ukens 5 utnevnte er:

Bloc Party – Andreyun

Som en flerspråklig artist, har Andreyun laget bangers på både norsk, engelsk og kinesisk. Samtidig som han gjør seg klar for sin kinesiske EP debut, fortsetter han også sitt EP løp med Toothfairy og følger opp singelen «Apple of My Eye», med sin nye singel «Bloc Party», produsert av Coucheron. Fylt med rytmiske gitarer, intense hihats, catchy vokaler og en fersk vår-vibe, kan låta passe like godt på starten av vorspielet som på sene sommerkvelder.

over the edge – Zueva

I sin nye singel «over the edge», er Zueva klar til å vise en ny side av seg selv. Med suggerende synther, elektroniske elementer og rå energi, rører Zueva ved temaet følelsesmessig rastløshet. Dette er hennes andre singel fra kommende EP som slippes i høst.

One of a Kind – Judah Just Kidding

I slutten av 2020 dukket Judah Just Kidding nærmest opp av intet med den herlige pop-perlen «All My Life». Et par singler senere, begge med svært god mottakelse både blant publikum og på radio, slapp den unge bergenseren endelig debut-EPen «rocker boy» i dag!

Feel of It – School of X

It’s about the desire to break out of daily routines and boredom, craving for headspace, excitement and bigger emotions. It’s a desire that seduces me and haunts me and sometimes comes with a cost. Sometimes you end up all alone because you’ve been blinded by the light.” – School of X

Bare Du Vet – Boua

Boua fra Holmlia i Oslo, tilnærmer seg musikk på en helhetlig måte som ikke er så vanlig. Boua er inspirert av barndommens bøker og filmer hvor handlingen foregår i utopiske og dystopiske alternative virkeligheter, og han leder deg inn i universet han har skapt med en sikkerhet og et perspektiv som er få debutanter forunt «Bare du vet» er en låt om å ha det vondt bak fasaden i en verden hvor forventningen er at du skal gjøre det enklere for andre ved å undertrykke alt som er vanskelig med et smil. Den beskriver følelsen av å endelig bli sett og forstått av noen. Denne ene som vet.

Alle disse låtene og mange andre finner du i Spotify spillelisten vår Nyheteste.