Ny uke betyr ny musikk, og det gleder oss i rubato. Hver uke prøver vi gi oppmerksomhet til norske artister og band, og deres nye musikk i vår Spotify-spilleliste Nyheteste. I kjent stil inneholder denne ukens spilleliste mye forskjellig musikk fra mere og mindre etablerte artister og band som vi mener fortjener en plass! Spillelisten oppdateres hver fredag og om du ønsker å bli listet eller vet om noen som burde bli det tips oss gjerne!

Denne ukens 5 utnevnte er:

B.A.B.Y. – Aleks Grey

Da pandemien inntraff i 2020 var det tilbake i studio for Aleks Grey, og han er nå aktuell med B.A.B.Y. Navnet på låta er en forkortelse for «Being Alone that Breaks You» og handler om det å være redd for å ta sjansen på forhold eller kjærlighet.

Inner Thoughts – Isabelle Eberdean

Inner Thoughts er Isabelle sin oppfølger til sin debutsingel. I låta kombinerer hun en fin og behagelig stemme og en ærlig tekst med saksofon linjer for å vise frem hennes mestring av R&B-sjangeren.

Elsk meg i dag – Artur Kiriko & HÅWK

Etter to år pause kommer Artur sterkere til ake med singelen Elsk meg i dag. Etter en personlig samtale med produsert HÅWK i studie, ble låta til. Den handler om å elske noe, men ikke bli elsket tilbake.

Dripteese – Shego

Shego er den første singelen fra en oppkommene EP, som skal komme 30. april. Låta forteller en historie om kvinnelig «empowerment» og vanskeligheten ved å heve seg over nedlatende personer.

Addin´ Up – Wonder The Boy

Ved Addin´ Up varmer Wonder oss opp for Taurus VOL. 1 som slippes om to uker. Her viser han frem sin gode flow med en skikkelig fengende låt.

Alle disse låtene og mange andre finner du i Spotify spillelisten vår Nyheteste.