Ny uke betyr ny musikk, og det gleder oss i rubato. Hver uke prøver vi gi oppmerksomhet til norske artister og band, og deres nye musikk i vår Spotify-spilleliste Nyheteste. I kjent stil inneholder denne ukens spilleliste mye forskjellig musikk fra mere og mindre etablerte artister og band som vi mener fortjener en plass! Spillelisten oppdateres hver fredag og om du ønsker å bli listet eller vet om noen som burde bli det tips oss gjerne!

Denne ukens 5 utnevnte er:

A Place (To Bury Strangers) – Lazy Queen

Lazy Queen fortsetter å gjøre sitt eget bandnavn en smule misvisende med sitt andre slipp for måneden. Låta er et fengende og stort anthem som handler om å stirre seg selv i hvitøyet midt i stormens sentrum.

La dem leve – OnklP & De Fjerne Slektningene

Med sitt første album på seks år leverer medlemmene fra Oslo Ess, Turbonegro og OnklP sterke tekster om temaer rundt kjærlighet, håp, dop og død! Fra albumet Sorry for i går med 9 spor har vi valgt å trekke ut La dem leve! 

Apple of my Eye – Andreyun

Andreyun klarer virkelig ved Apple of my Eye å sette fart i sommerfølelsen. Låta er super fengene og catchy og setter seg lett på hjernen.

Okey – Kars

Okey er den første singelen fra en kommende EP, som slippes før sommeren! Med Okey tilbyr Kars noe nytt sammenlignet med det man har hørt fra han tidligere, med et pulserende driv som egner seg for sene sommerkvelder.

Down Low – Eiken

Down low er en låt inspirert av elementer fra 80-tallet, hvor Eiken skriver om det å forsvinne i sin egen boble utløst av rus og skubbe alle andre bort. Låta er en del av en kommende EP!

Alle disse låtene og mange andre finner du i Spotify spillelisten vår Nyheteste.