Ny uke betyr ny musikk, og det gleder oss i rubato. Hver uke prøver vi gi oppmerksomhet til norske artister og band, og deres nye musikk i vår Spotify-spilleliste Nyheteste. I kjent stil inneholder denne ukens spilleliste mye forskjellig musikk fra mere og mindre etablerte artister og band som vi mener fortjener en plass! Spillelisten oppdateres hver fredag og om du ønsker å bli listet eller vet om noen som burde bli det tips oss gjerne!

Denne ukens 5 utnevnte er:

Null samvittighet (feat. Dutty Dior) – Jonas Benyoub & Dutty Dior

Etter å ha signert for Warner slipper Benyoud Null samvittighet. Et super catchy hook med gode vers og en liten Dutty Dior finesse som leveres på en måte bare han kan.

Cold – Gunn Kvaale

Cold er en åpen låt om å lukke seg og handler om å ta vare på seg selv og å holde veggene oppe. Med en god dose av 90-tallsvibber og en fengende melodi, er dette et skikkelig feel good-spor!

Hjem igjen – Eirik Aas

På albumet Verden eller ingenting, som inneholder 10 spor, tar Eirik rappingen til nye høyder, med mindre indie, mere pop og stadige kvalitetstekster fra øverste hylle. Vi har valgt å plukke ut låta Hjem igjen.

Musikk for trappeoppganger – John Olav Nilsen & Nordsjøen

«Etter erfaring er det flest hverdager. Flest dager å gjøre noe med de fleste morgendager», sier John Olav Nilsen om låta Musikk for trappeoppganger.

Fkd Up – Mo Ayn

Stjerneskuddet Mo Ayn følger opp Vannpipe med Fkd Up, en fengende låt med gode rim og en god flow. Og med dette slippet nærmer han seg slipp for sin debut-EP.

Alle disse låtene og mange andre finner du i Spotify spillelisten vår Nyheteste.