Torine spilte to konsert på By:Larm 2021, på åpnings- og avslutningsdag. Hun spilte sin siste konsert Lørsdags kveld på Sentrum Scene like før Bianca og fjorårets stjerneskudd Isah.

Med sine livlige og fengende låter spilte Torine på lørdag et livlig set på Sentrum Scene. Låtene virker skapte til å slå til på konsert med musikk som er lett å bevege seg til, og med refrenger som klistrer seg på hjernen. På denne måten synger også nye lyttere med på refrengene til de aller fleste låtene etter å bare ha hørt refrenget en gang.

Hun spiller frem til låten sin «bored» før hun bringer ut en skål sammen med publikum, og får god responds når hun spør hvordan publikum har det. Hun spør så om noen i publikum har fått hjertet sitt knust, før hun introduserer og spiller av sin nyeste singel «Olivia». Låten treffer publikum, som står å veiver hendene fra side til side sammen med Torine.


Torines top 10 låter på Spotify.

Neste låt i rekka er «Stubid Things» hvor hun hopper ned fra scenen og ut i folkemengden. Hun danser rundt om i hele Sentrum Scene mens hun synger, og skaper god stemning når hun involverer publikum så mye.

Hun takker for seg etter den avsluttende låten «Make u Cry», og lyset går av. Scenen står helt mørk i et par sekunder med kun lyd av jubel og applause, før Torine og bandet til publikums overraskelse spiller siste refreng en gang til.