Årets mest omtalte rapper, Kamelen, fikk mye oppmerksomhet i kjølevannet av låten «Si ingenting», etter at det ble kjent at han hadde vært på rømmen fra politiet i flere måneder. Han lå lavt i Bergen, og viste seg frem et par ganger for offentligheten, blant annet på Klubb KOK og Den Elleville Festen (se video). Det tok allikevel ikke lang tid før den både hardt elskede og etter hvert sterkt hatede rapperen ble pågrepet av politiet etter en opptreden på et russearrangement på Metro i Bergen.

Skrevet av: Jørgen Berntson Aase

Rapperen ble rask populær, og «Si ingenting» bikket fort over 100 000 avspillinger på et par dager (som i skrivende stund har rundet 350 000 avspillinger på Spotify). Med medieomtalen Kamelen fikk er det nok heller ikke så rart.

Etter pågripelsen har det vært forholdsvis stille fra Kamelen, men i dag er altså både «Si ingenting – Rmix og Gmix» klar for gatene. G-mixen er det NMG/G-husets store menn, Vågard, Girson, Store P, Jonas V, Arian, Mats Dawg, Mike T, Lars Vaular og Petter Beyer, som står bak. I tillegg legger også Kamelen nye linjer på låten. På remixen er det derimot Kenneth Engebretsen, OnklP, Tshawe og King Skurk One som legger hvert sitt vers. Med et såpass sterkt lag bak de nye versjonene er det nesten en selvfølge at de får mange runder i spilleren. En tidlig julegave fra NMG/G-huset der altså.

De nye låtene finner her.

Kamelen – si ingenting gmix teaser

Kamelen – Si inenting remix og Gmix ute om nokken minutter overalt musikk sjekkes ut, sjekkut

Posted by NMG/G-Huset on 20. desember 2015

Sjekk også ut Oslo-remixen av den fengslede bergens-bandittens «Si ingenting» med Flexi Aukan og Fabs fra Tredjestanden. Videoen er laget av Johanne Bjørseth.
«Med et medlem av Tredjestanden inne, samtlige med rulleblad lengre enn din favorittrappers diskografi, var det selvsagt for oss å gjøre en versjon.»

Gjerne si din mening om de nye låtene i kommentarfeltet vårt på Facebook.