Fredag 23.August slapp bergensbandet The Hiveminds låten «The Bloomer». Bandet består av Ståle Krantz Bruland på vokal, Adem Kollen på gitar, Trond Strømsnes Olsen på trommer, Helge Tveit på orgel/gitar og Jon Skjold på Bass. Bandet har også med seg medlemmer fra Sklitakling på koring. Låten er en smakebit på deres kommende debutalbum.

«Teksten er inspirert av en utrolig sterk og bra dame jeg kjente en gang. I ungdomstiden ble hun ofte fryst ut og oversett blant jevnaldrende, litt som Janis Joplin, men da hun fant ut hva hun var flink til fikk hun etter hvert en karriere som virkelig skjøt fart. Hun ble en suksessfull, populær og ettertraktet dame som både samarbeidet og hang med mange kjente navn innen musikk, kunst og mote. Hun ble en slags «it girl», bare med eget talent utover det sosiale. Jeg beundrer hennes styrke, pågangsmot og ikke minst talent. For meg er The Bloomer et anerkjennende nikk til alle som føler seg oversett og undervurdert.»

– Ståle Krantz Bruland

Har du lyst å få med deg The Hiveminds live i nærmeste fremtid? Da kan du nemlig sjekke de ut på Landmark i Bergen den 20.September, sammen med Mystery Lights.