Skrevet av: Sina Rindal Petersen

Onge $ushimane og Kobe-wan Kenobi, også kjent som $ushi x Kobe, har hatt stor suksess med låter som Tenker feil og Flasker på flasker, samt liveopptredener både i Norge og Danmark. I fjor sommer slapp bergenserne EP-en Sushis Sommer, og i dag har vi gleden av å annonsere at den etterlengtede motstykket Kobes Vinter endelig har sett dagens lys.

EP-en er produsert av $ushi x Kobes egne DJ, kalt Thias, som selv nylig slapp sin debut-singel Left. I tillegg til låta, har de sluppet en medfølgende video, laget av selveste Yoguttene. Bergenserne fikk en pangstart på karrieren sin i 2014, da de slapp sin første singel Wadadadeng på SoundCloud, og har etter den gang imponert både live og med nye utgivelser. Guttene mottok i høst Bergen kommunes talentpris, og har fått omtale i pressen under tittelen «Ungdommens Råskap» og duoen er kjent for sin aggressive stil og heavy bass, samt lekne tekster. Kobes Vinter er også i kjent $ushi x Kobe-stil, og har i tillegg fått med seg god hjelp fra gjesteartistene Kong Makko Makkeba, og Chris Lie.

Til tross for å ha hatt suksess under årets by:Larm, er det ikke bare her i Norge de fremfører for fulle hus. De har nemlig også solgt ut shows i Danmark, etter at singelen Tenker feil nådde topp 50-listen der.

12903683_10153417090902703_1668379485_o