”Japan”, ”Flasker på flasker”, ”Tenker feil” og ”Aldri for mye”. Det er ingen tvil om at Sushi x Kobe har slengt om seg med fengende, kontroversielle låter som har fått oss til å både klø oss i hodet av tekstene og tvile litt på vår egen moral de siste årene. Men som også har hatt fast plass i spillelista og fått oss til å slenge oss inn i en moshpit vi kanskje er for gamle til. Uansett hva dine tanker rundt musikken deres er, så er de i dag, endelig ute med ny singel i kjent Sushi x Kobe-stil!

Tekst av Ida Halvorsen

Onge $ushimane aka Emir, som forøvrig slapp sin solodebut «Faller» for ikke så lenge siden, er heldigvis ikke ferdig med Sushi x Kobe. Onge $ushimane, Kobe-Wan Kenobi og FAKETHIAS utgjør trioen Sushi x Kobe, og har servert oss flere bangere de siste årene. Under Yoguttenes label, YGMG $vai har Sushi x Kobe gitt ut fire singler og tre EPer. Og i begynnelsen av 2018 slipper de sin fjerde EP, men denne gangen via sitt eget label: Klubb Teriyaki!

”Inntrykk” er den første singelen fra EPen som slippes på nyåret, og låta viser gutta fra sitt gode, gamle jeg og minner oss på hvorfor vi digger Sushi x Kobe. I tillegg til EP-slipp i starten av 2018, innvies også året med konsert både på hjemmebane i Bergen på USF Verftet 27. Januar og på Rockefeller i Oslo 3. Februar.

Vi gleder oss til både EP-slipp og konserter, men først og fremst gleder vi oss over denne godbiten! Skru opp lyden og ha en sykt bra helg.