R&B -artisten Arshad Maimouni er tilbake med den rykende ferske singelen «Tilbake til meg».
På denne akustisk-pregede perlen har han med seg veteranen Lars Vaular og det nye stjerneskuddet Amanda Delara.

Tekst: Jørgen Berntson Aase

Fredagens slipp fra Arshad Maimouni er en låt som gikk rett inn i våre spillelister. Det skjøre og spennende samarbeidet med Amanda Delara og Lars Vaular gjorde heller ikke låten noe mindre spennende.

Hovedpersonen selv har dette å si om låten:
– Kort fortalt handler låten om å ikke bli tatt for den man er, men heller potensialet som ligger i en.
Man gir avskjed når det fiktive potensialet ikke strekker, men så er man plutselig mer interessant når øyeblikket snur», forteller Arshad.

Sangen er produsert av Kristoffer «Monkis» Munkvold, og inneholder et snedig bruk av sampling som garantert kommer til å bringe fram nostalgien i mange lyttere.

♫- At en på hundreogseksti får en voksen mann på gråten,
viste meg at kjærlighet har mer kraft enn våpen. ♫

Dette forteller gjesteartistene om samarbeidet:
– Jeg har veldig stor respekt for Arshad Maimouni. Han har en fantastisk stemme og personlighet som jeg har digget siden han først kom på musikkscenen med låten «Definere meg».
Det er alltid inspirerende å være i studio med han. Jeg må også si at det var
ekstra stas å høre Amanda Delara synge på norsk igjen, og jeg liker hvordan låten står på flere bein med våre forskjellige stiler, sier Lars Vaular.

– Jeg ble så glad da jeg ble spurt om å være med på denne låten, fordi den ga meg en veldig spesiell følelse. Jeg husker jeg skrev verset mitt på under en halvtime, fordi temaet var så tidsriktig i forhold til hva som skjedde i livet mitt akkurat da, kan Amanda Delara fortelle.

Så len deg godt til rette og nyt en låt som definitivt vil gjøre søndagen din veldig mye bedre.