Steven Manoharan har drevet med musikk i 7 år, men føler det er først nå han har funnet sin egen sound. I mai debuterte han med debutsingelen “stupefart” som var listet 16 uker på NRK P3. Nå er han klar med singel nr 2 “opp ned” som slippes via diamond club i dag.

Hei Steven vil du fortelle litt om veivalget du har tatt?
– Jeg har alltid sunget mer enn jeg har rappet men har aldri funnet den rette konstellasjonen av band medlemmer. Nå har jeg skaffet meg et band som også er gode venner på privaten. jeg har fortsatt med meg min bror som låtskriver.

Hva handler låten om?
– Når du føler deg så bra at ingenting kan gå galt, er som oftest da det smeller. Så her ville vi skape en følelse av euforien man kjenner på før tankekjøret kicker inn. En skikkelig sensommer vibe som passer til den kalde tiden vi går inn i.

Hva og hvem inspirerer deg?
– Musikalsk er jeg inspirert av mange, noen av dem er Daft Punk, Tame Impala, Fleetwood Mac, Michael Jackson og Bruce Springsteen. Vil også alltid bli inspirert av min mamma.

Hvilke norske artister finner vi i din spilleliste?
– Der finner du ganske mange. Noen av dem er Karpe, Sondre Justad, John Olav Nilsen, Jonas Hibiki, Dutty Dior, Fredrik Domaas, Zupermaria og L.U:N.A.

Har Korona påvirket deg og dine planer på noen som helst måte?
– Er tøft for kulturen i disse dager. For vår del har det vært slik at jeg har fått jobbet med masse musikk. Når verden går tilbake til normalen er vi klar for et helt år med konserter.

Hva er planene fremover?
– Slipper en veldig fin video til “opp ned” neste uke, laget av Jonny Bayer. Jobber også med flere singler som leder opp til EP slipp våren 2021. Gled dere! Opp ned er produsert av Jonas Hibiki, Eirik Marinius Sandvik og Jone Kuven. Den er skrevet av Steven og Godfrey Manoharan.