Dag 2 er over og var, om mulig, spekket med en enda bedre line-up enn torsdagen. Emir, Ester Vallee, Mwuana, Maximillian, Lekende lett, Softcore untd., Virkelig, Ary og Eirik Aas var bare noen av artistene som gjorde dag 2 komplett.

Tekst av Ida Halvorsen


Foto: Martine Lund

Maximillian gjorde lille Gamla til en stor scene med et show jeg absolutt ikke forventet. Jeg dro egentlig på Gamla for å slå ihjel litt tid før det bar videre til by:Larms mange scener. Jeg har hørt et par av sangene hans på Spotify, og tenkte at dette kunne bli helt OK. Det som møtte meg var alt annet enn OK, det var så fint og kraftig. Sangene på Spotify viser ikke på langt nær hva slags stemme denne gutten har! Om du noen gang får muligheten til å sjekke ut denne unge dansken live, GJØR DET!


Foto: Martine Lund

Virkelig er et av bandene jeg har gledet meg mest til å se under årets by:Larm, og det med god grunn! Guttene fra Bodø gjorde en kjempefin konsert på Mono, og oss hvorfor akkurat de får pryde årets by:Larm med ikke mindre enn to konserter. Jeg gleder meg til albumslipp senere i år!


Foto: Fabian Framdal Fjeldvik

Det er liten tvil om at Eirik Aas kler scenen vel så bra solo som sammen med Hester V75. Epen han slapp i høst gjør seg godt live. En konsert med lite fokus på det materialistiske slik at det blir større fokus på låtene gjør at dette ble en soleklar sekser på terningen.


Foto: Agri Soltan

Philip Emilio gjorde også god figur på Rockefeller natt til Lørdag.