Det er to år siden sist stjerneskuddet og hiphop-duo Rae Sremmurd sto på Rockefeller for å gi sin dose av hva SremmLife-kvalitetstid egentlig er.
Som offisielt siste dag av en månedslang Europa-turné, klager ikke innbyggerne av Tigerstaden når vi blir lovt et ekstra bra show. Et stk. champagne-vått publikum senere hersker det ingen tvil om at det ble levert dobbel dose fra Atlanta-brødrene 10 februar.

Sjekk ut bildebonanza fra kvelden her.

Tekst: Zena Løchting Williams

Kvelden startet med boujee’ ness, stanky legs og noe vi alle så komme; dabbing så «on point» at det var et sekund man så lydmannen slå til med et par. Stemning og bra musikk var det definitivt en hel del av, men en flink DJ og en bra nok dansepartner er ikke hva et fullt Rockefeller kom for. Kjenner du til uttrykket ”SremmLife” rett, vet du at det handler om å kunne gi f*** og muligheten til å gjøre akkurat det du selv vil. Det var akkurat det Slim Jxmmi gjorde da han tømte ti flasker champagne over publikumet. Swae Lee forførte hver og en av de han kunne med flørtende leppebitt, et blunk kastet hit og dit og en leken hånd som jeg ikke visste hørte noen steder hjemme under Gucci-boxer’n.
Man trengte ikke å se opp for å skjønne at guttene hadde ankommet scenen. De virket som en magnet på publikumet sitt sekundet de kom ut. Swae Lee med sexy blonde dreads og storebror Jxmmi som holder seg lojal til sine svære goggles, selvfølgelig fra Gucci.

Lydmessig imponerer begge med både sterke vokaler og skarpe rimes, som de beviser så godt på ”Do Yoga”, samt hitlåten ”Black Beatles.”
Som låt nr.1 til oppfølgeren SremmLife 2 inspireres guttene av samme idé for hvilken låt de skal starte konserten med. De styrter scenen med en stigende beat som ikke kan være noe annet enn banger-låta ”Start A Party.” Likt som guttene går publikum rett i taket med Rockstar tegnet opp i været og headbanging på høyt nivå.
Konserten i seg selv strømmet av unikhet og kvalitet. Det var visse elementer som forsterket duoens talent og energi som gjorde konserten til en opplevelse det er lenge siden jeg har vitnet til. Under konserten var det naturligvis opplevelsen av å endelig høre deres andre studioalbum fra fjoråret, SremmLife 2 live. Men det som også fikk mye oppmerksomhet var overraskelsen i at det ble spilt så mange sanger fra debutalbumet deres, SremmLife (2015). Hitlåtene ”Throw Sum Mo” ”No Type” ”No Flex Zone” og ”Come Get Her” dominerte helt klart kveldens konsert.

Som flest av oss gjør tenker vi kanskje Mannequin Challenge så fort noen nevner trap-brødrene Slim og Swae. Kveldens konsert besto av et tonn med energi, mye dansing og sing-along av full hals. Altså de tre tingene man trenger minst for å sitte igjen med en vellykka Mannequin Challenge. Oslo krysset nok fingrene for å se guttene i fryst positur, men en kveld hvor virale uttrykk blir glemt grunnet for god stemning, er heller en ”check” på hvilken ekstrem SremmLife kveld dette var.
Spørsmålet nå er, ses vi til sommeren?