Stjerneskuddet Soph slo igjennom med låten «Pelsjakka» i 2018. Låten toppet spotifys Norges viral liste.  Hun ble hyllet for sin kompromissløse stil. Mange mente at rapstilen hennes og attituden kunne minnes om den amerikanske rapstjernen Cardi b, noe hun selv avslo. Tre låtslipp senere vender hun tilbake etter en velfortjent ferie, denne gangen har hun tatt del i Mr.Pimp Lotion sitt nye albumprosjekt.

Soph tar et knallhardt oppgjør med gutter som bare ringer når det er til deres fordel. Nettroll og andre kritikere preller også av på henne, noe det helt klart har gjort hele veien. På “Ikkje Ring” er hun tilbake med sin nynorske flow. Denne jenten viser tæl og hun har en helt egen karakter.

Låten slippes på mr.Pimp Lotions album prosjekt «Lotion’s 8» som slippes på kvinnedagen 8.mars. Albummet består av 8 låter med 8 forskjellige jenter som rapper. Motivasjonen med dette albumet og låten er å gå foran og vise vei for andre jenter.

«Det er vell kanskje slik at gutter ofte fra de er små av blir pushet til å tro de er verdensmestere, mens jenter ikke i samme grad . Jeg mener det er viktig å starte tidlig og støtte opp jenter fra de er små og gi dem gode forbilder, så de får troen på seg selv og at de også kan oppnå akkurat det de vil. Jeg håper alle jenter som vil følge sin egen vei ikke lar seg holdes nede av andres negativitet, holdninger og syn.»

-Soph