Snorrongen slipper sin egenproduserte singel Kaos under sitt nye navn. Kaos er hans første singel på over to år, og kommer som en smakebit på hans kommende debut- EP «Nummen». Låten gis ut sammen med en musikkvideo laget av Mads Oliver og slippes på det bergensbaserte plateselskapet ODE.

Kaos er en tung og rask trap låt som Snorrongen laget på slutten av oppholdet han hadde i Bergen fengsel, og sier noe om hans tidligere liv samtidig som den markerer starten på noe nytt og bedre. Kaos er singel nummer 1 av 3 som kommer i løpet av sommeren for å promotere prosjektet som slippes etter sommeren, med features som blant annet Angelo Reira og Martin Hazy.

«Låten har et repetitivt og provoserende refreng man kan si er noe glorifiserende, men går dypt til verks i versene og tar deg på en reise gjennom systemet fra tap svik og sorg, til det punket der man slipper ut og må bestemme seg for å jobbe hardt for å komme videre fra gamle stier».

– Snorrongen om Kaos

 

Vi slo av en prat med selveste Snorrongen selv:

For de som ikke vet så masse om deg ennå, vil du starte med å fortelle litt om deg selv?

– Jeg har nylig sluppet ut etter to år «bak murene». Før det var livet mitt hektisk, mørkt og kaotisk, men dette har jeg distansert meg fra og bytter navn for og presentere meg annerledes.

Hva kan vi forvente fra deg i fremtiden?

– Billetter til reiser dypt inn og langt vekk. Dere kan forvente en sound som er uforventet. Dere kan også forvente masse drøye låter, live shows og videoer. Etter «kaos» slipper jeg RNB-låten «samme rom», denne deltar artisten Martin Hazy på. Etterfulgt av dette slipper jeg min debut EP «Nummen». Håper dere gleder dere til å se mer av meg som person.

Hvem vil du nå ut til med musikken din?

– Jeg vil nå ut til folk som «fakker med greien». Jeg har ingen preferanser på type personer, men jeg gjør det for gjengen min. Vil jo også selvfølgelig og dele det med verden. Jeg gjør det av kjærlighet og har en plan. Egentlig vil jeg nå ut til alle. Jeg ønsker å leve av musikken. Foreløpig har jeg jo ti år med ingenting på CV-en. Derfor har jeg gjort meg klar til å satse alt.

Hvem/hva henter du inspirasjon i fra når du lager musikk?

– Jeg finner mye inspirasjon i engelsk, skandinavisk, tysk og fransk rap

Hvilke norske artister finner vi i spillelisten din om dagen?

– Fra Bergens-artister er det for det meste m1kal, skaterboyrico, Martin Hazy, Swicha Artista og Angelo Reira. Jeg kunne tenkt meg å kjøre et sammarbeid med Imsito, han er i støtet om dagen.

– Jeg satt fire måneder på isolat i slutten av soningen min. 10 dager før jeg skulle ut, flyttet de meg til Bjørgvin. Der kunne jeg lage beats i en av konteinerne.

Vil du fortelle litt om din nye låt/musikkvideo?

– Jeg satt fire måneder på isolat i slutten av soningen min. 10 dager før jeg skulle ut, flyttet de meg til Bjørgvin. Der kunne jeg lage beats i en av konteinerne. Så jeg lagde beaten og kom på hooket. Deretter hentet jeg alle på huset og bare «Yo hør dette, jeg skal ut og gjøre for dere!». Jeg husker det sto ti stykk der og hoppet mens det ropte «Kaos!».
– Teksten skrev jeg når jeg slapp ut. Jeg spilte inn låten ganske raskt etter jeg kom ut.
– Videoen derimot tok litt mer tid, men jeg er utrolig glad i det ferdige produktet. Jeg vil takke Mads Oliver for en ekstremt god innsats. Han er helt rå!

Sjekk ut hans splitter nye musikkvideo her: