Skrevet av: Sina Petersen

Etter å hatt suksess både som soloartist og i samarbeid, har forventningene vært skyhøye til Oslo-rapperen. I januar innfridde han sterkt med sin første norskspråklige singel BI$A, som for øvrig betyr ”Bader I Santa Ana”, og i dag kan vi endelig høre hans nyeste singel Skamløs. Den Axxe-produserte singelen handler om den skamløse dama som gjør hva hun vil, og har endelig blitt gitt ut som singel etter mange forespørsler og gode tilbakemeldinger fra publikum.

Philip Emilio er ikke noe nytt navn på det norske markedet, og har tidligere imponert med både P3-listinger og egne utgivelser. Han satte igjen navnet sitt på kartet i samarbeid med Arif og Unge Ferrari med låtene Det jeg sa og Wollahp, og Nora Collective-kollegaene har bevist at de er et dream-team, både på innspillinger og på scenen.

Om du gikk glipp av at Philip Emilios utsolgte opptreden under Highend/Shutdown på Sentrum Scene 19 mai, har du fortsatt mulighet til å oppleve Oslo-rapperen live under X-games lørdag 27 februar sammen med sin kollega Unge Ferrari.