Til tross for hans unge alder har Colin John allerede opplevd mye i livet. Det gjenspeiles i 17- åringens ærlige tekster om ungdomstiden, og overgangen til voksenlivet. Dette er tematikken for hans kommende debutalbum «Mellompartiet». I mellomtiden har Colin John sluppet sin andre singel «Jewels», og i den anledning slo vi av en liten prat med den talentfulle 17- åringen.

«Jewels» er en låt som bærer et sjarmerende preg av gutteroms- pop-rock med en mer moden innpakning. Ved første lytt  ga låten meg en genuin sommer-feeling. Om det er rytmegitarene, trommene eller stemmen er jeg neimen ikke sikker på selv, men en ting er sikkert; det tas imot med åpne armer i disse kalde dager.

Foto:Facebook (ColinJohn)

Foto: Tatt fra Facebook @ColinJohn

Hva kan du si om den nye låten?
– Den nye låten er både tøff og pinglete. Altså den er pinglete på en tøff måte.

Hva inspirerer musikken din?
– Alle låtene mine er låter som jeg selv liker sykt godt. Det er ingen bedre følelse å lage en låt som du liker. Og når du liker en låt så vil du høre den mer og da spiller jeg mere på den låten. Så det som både skaper og inspirerer låtene mine er det at jeg vil underholde meg selv.

Hva ønsker du å formidle med låtene dine?
– Jeg synger om hvordan ting er.

Hvor ser du deg selv om 10 år?
– Om 10 år ser jeg en eldre versjon av meg selv som gjør det jeg gjør nå, bare i en større skala. Målet mitt er å lage jævlig mye bra musikk, noe som jeg kommer til å fortsette å sikte mot om 10 år. Om 10 år har jeg opplevd mye, så jeg er usikker på hva slags sjanger det blir. Kanskje jeg begynner med afrikansk folke disco?

Sjekk ut Colin John sin andre singel «Jewels» her: