”Vinnersjel” er den ferske låten til pop-artisten CHIM og 16-årige Victoria Andersen. Låten handler om å tro på seg selv og finne sin egen vei til målet – uansett hva det måtte være.

Begge artistene har markert seg på hvert sitt område. 16-årige Victoria Andersen gjorde seg godt bemerket seg i 2016 da hun var med i TV2-programmet Idol og kom på en fjerdeplass. Siden da har den unge artisten har jobbet videre med karrieren, som blant annet har ført frem til et samarbeid med artisten CHIM. Samarbeidet startet etter en opptreden i sommer.
– Jeg tok kontakt med Victoria på Facebook etter at jeg hørte henne opptre live på Hagefestivalen på Wrightegaarden i Langesund. Jeg ble svært imponert over stemmen hennes og hørte raskt at særpreget hun hadde ville være perfekt for denne låta, sier CHIM til Rubato.no.


Vi tok en prat med de to artistene for å høre mer om låta, samarbeidet og hva planene er fremover.

Grattis med ny låt. Hva kan dere si om den?
Victoria: – Jeg synes det er en veldig kul låt, med et veldig bra budskap. Den er også veldig catchy, noe som er veldig bra. Pop-låten er skrevet av CHIM og Thomas, så personlig har jeg egentlig ikke så mye jeg skulle sagt, i og med at det ikke var jeg som skrev den. Men jeg liker virkelig hvordan låten går, og det CHIM har fått fram i teksten er utrolig bra. Da jeg ble spurt om å delta på refrenget sa jeg umiddelbart ja, siden jeg falt for låta ved første lytt.

CHIM: – Jo, takk! Låta er en norsk pop-rap-låt med rytmiske melodier, som forhåpentligvis starter dansefoten på alle som hører den! Den er skrevet av CHIM og Thomas Pedersen (Cir.Cuz), og har forhåpentligvis potensialet til å nå topplistene i landet.

Hva er budskapet i låta?
CHIM: – Budskapet er at man aldri skal gi opp, og at man skal legge sjelen sin i det som betyr noe for hver enkelt. I dette tilfellet så faller det i musikk og hva det betyr for oss. Har også en ganske så personlig tekst i rap-versene mine, som beskriver hvordan livet kan være når man virkelig vil lykkes!

Hvordan oppsto samarbeidet mellom dere?
Victoria: – Samarbeidet mellom oss to startet veldig enkelt. CHIM fortalte noe om at han hadde sett meg opptre på Wrightegaarden, også fikk han tanken om å kontakte meg for den nye låta. Senere fikk jeg en melding på Facebook hvor jeg ble fortalt om samarbeidet og jeg takket ja etter å ha fått hørt litt av sangen. Vi dro til studioet og sangen ble spilt inn på kun 2 timer, og det var utrolig gøy!

Hva ønsker dere å formidle med musikken dere lager?
Victoria: –
Det er vanskelig å svare på. Men jeg vet i hvert fall at jeg vil spre gode budskap til de som hører på. Jeg vil gi sangene mine en mening, som andre kan relatere til og finne både trøst, glede og styrke i.

CHIM: – Det er så mye, men alt fra glede til sorg og hva mange ønsker å si, men ikke setter ord på. Uansett låt så er inspirasjonen hentet fra hverdagen og alt som skjer rundt seg og med seg selv som person.

Hva er planene fremover?
Victoria: –
Planene mine fremover er å jobbe masse med musikk, fordi jeg har bestemt meg at det er dette jeg vil drive med. Det hadde vært så gøy om det gikk veien! I sommer da jeg var ferdig med en konsert, var det en gruppe jenter som hadde ventet på meg, og begynte å gråte da jeg kom. Ikke for å skryte, men det var rørende, jeg ble så glad! Gleder meg til å møte flere i framtiden! Jeg kan avsløre at jeg holder på med et prosjekt nå, som jeg virkelig ser frem til at skal bli ferdig, så STAY TUNED! MUSIC IS COMING!

CHIM: – Jobbe hardt med nye låter! Ha masse konserter og skape en fin figur i musikk-Norge og forhåpentligvis få spille på noen av Norges største scener i fremtiden som kommer!

Oppdatert 27. november:
Nå er musikkvideoen til låta ute. Sjekk den ut her: