Redaktøren min sender meg en melding på lørdagskveld, med en forespørsel om jeg kan sjekke ut den nye låten til Sigrid. Jeg lo for meg selv og svarte: ”Sure! Jeg skal gjøre det litt senere. Skål!”
To dager senere sitter jeg på toget og leter etter låten ”Don’t Kill My Vibe” av denne her Sigrid. – Hvem er Sigrid, spør du meg? Mitt nye musikkcrush. Jeg innser, etter å ha hørt låten en gang, at jeg har begått en stor feil. For jeg har nemlig gått glipp av to hele dager med å spille denne sangen på repeat! Toget jeg sitter på har ikke den plassen jeg skulle hatt til å nyte ”Don’t Kill My Vibe” til sitt fulle. Jeg vil helst reise meg i stolsetet, synge høyt og bryte ut i dans.

Tekst: Hege Stene

På fredag ble debuten lansert for et internasjonalt publikum, og sammen med sitt bergenske management og store plateselskap har låten rukket å få massiv oppmerksomhet. Den har blitt trukket fram av blant annet BBC1, Apple Music og blitt skrevet om i diverse internasjonale medier.

For denne sangen kan du spille når du er alene og vil gire deg opp til det bursdagsvorset som du egentlig ikke vil på. Eller for å preppe deg før du går inn i lokalet og nailer den eksamen du har vært så engstelig for! Den passer bra når du later som gaten er din egen personlige catwalk, men den er aller best når du bare vil høre en jævla good pick-me up sang.

Teksten er bra, vokalen er sterk og rundt det 40-ende sekundet starter en ny del av sangen hvor 20-åringen går høyere opp og stemmen hennes bærer det utmerket. Beaten er catchy og låten gir all around good feeling.

Siden fredagens release har Ålesund-jenta rundet nærmere 900 000 streams på Spotify, og tallet vokser stadig. En imponerende debut!

PS: For litt siden trakk vi fram Ålesund-jenta som en av artistene vi har mest troen på i året som kommer. Les her.

Spill og nyt: