Den bergensbaserte Ålesund-jenta Sigird har fått en eventyrlig start på karrieren sin. Debutlåten «Don’t Kill My Vibe» fikk noen millioner avspillinger på ekstremt kort tid. Hun har gjort seg godt bemerket i både innland og utland, noe som blant annet resulterte i to stappfulle show under årets by:Larm, booking på verdens største bransjefestival SXSW, samt Roskilde og The Great Festival, for å nevne noen høydepunkter.

Tekst: Jørgen Berntson Aase

Per dags dato har «Don’t Kill My Vibe» over 10 millioner avspillinger, bare på Spotify, noe som er et svimlende høyt nummer, spesielt når du tenker at dette er den første låten fra 20-åringen. Låten har blitt sluppet i forskjellige versjoner, til alt fra akustisk, til remix, samt en meget fargerik musikkvideo. Så, etter en fortjent god start, og en tid preget av diverse konserter og promo-reising, er det tid for at Sigrid gir oss enda mer å tygge på.

Fly inn i helgen med den splitter nye låten «Plot Twist», som kan sies å være en deilig pop-låt i kjent Sigrid-stil. Spørsmålet er bare om den klarer å leve opp til debuten. Vel, vi tror ikke denne vil skuffe dere.

Psst! Har du sjekket ut Sigird live? VEVO hadde nylig en session med henne og bandet som er verdt å sjekke ut: