Sebastian Zalo har de siste årene fått det norske publikumets øyne til å sperre opp. Han har imponert på flere fronter, både live- og produksjonsmessig. Dette har blant annet resultert i full score fra oss da han fyrte løs på Slottsfjell (Les: Sebastian Zalo er en av Norges beste live-artister). Sebastian leverer alltid. Det siste året har han trukket seg tilbake og jobbet med nytt materiale, og vi har gleden av å presentere første singel fra albumet som kommer i 2020.

Lyrikk står sentralt når Sebastian lager musikk, og gjennom en svært innholdsrik oppvekst og sin personlige refleksjon er det en sterk identitet som preger tekstene hans. Gjennom dedikert arbeid det siste året og nyoppdaget tilnærming til musikken, har en helt ny sound tatt form. Resultatet har manifestert seg som et sterkt tematiske debutalbum med tittelen RTRO//SPKT. Sebastian sin fortryllende vokal presenteres med en pristin innpakning fra de unge, norske og lovende produsentene Benjamin Fahre og Tobias Grønborg, som i sin helhet utgjør første singel «Kjære frykten min».

Om første smakebit sier Zalo følgende om låten

– «Kjære frykten min» handler om å vokse opp, og kjenne den følelsen av frykt for å gro fra barndommen. Vi prøvde å avvæpne frykten ved å snakke direkte til den som en venn, og se den rett i hvitøyet.

Vi gleder oss til debutalbumet som kommer senere dette året.

Hør «Kjære frykten min» her: