Sebastian Zalo, Amara og AVGVSTVS kommer fra forskjellige oppvekster, men har en tydelig ting til felles. De har alle reist land og strand, levd det glade ungkarsliv – men har etter hvert funnet roen med hver sin søte jente. Refleksjonen av veien resulterte i «Verdensmester» – en sval feelgood sang som passer glimrende inn i enhver sommerdag.

Alle tre har snudd hoder i musikkbransjen opp igjen de siste årene; Sebastian med fullstappede festivalkonserter som Slottsfjell, Øya og OverOslo, og Amara og AVGVSTVS med sine 7 millioner streams.

Lyrikk står fortsatt sentralt når Sebastian Zalo lager musikk, og gjennom en svært innholdsrik oppvekst og sin personlige refleksjon er det en sterk identitet som preger tekstene hans. Gjennom dedikert arbeid det siste året og nyoppdaget tilnærming til musikken, har en helt ny sound tatt form.

Oppvokst med mikrofon i hånda, har AVGVSTVS alltid hatt en drøm om å leve av musikk og stå på de største scenene. Fra jobb på bensinstasjon til voksende musiker har AVGVSTVS funnet seg til rette i bransjen og er klar for å slippe flere låter utover 2020.

Amara har det siste året gjort seg bemerket i det norske musikkmarkedet med sine følsomme, men også tunge hip hop og R&B låter. Hans første prosjekt; «Atlantis», som kom i mars 2019 har streamet over 5,5 millioner ganger, og ble med det en solid start på artistkarrieren for oslogutten. I april 2020 kom oppfølgingsplata «For Fremtiden» som har tatt Norge med storm. «Verdensmester» fortsetter derfor sommeren for Amara.

«Verdensmester» er ute via Xenon Sounds og Universal Music Norway og låta er skrevet av August Stubø sammen med artistene, og produsert av Benjamin Fahre og Kristoffer Grobstok.